De Global Leadership Summit (GLS) is een tweedaagse leidersconferentie die wereldwijd plaatsvindt. Dit jaar in 675+ plaatsen en 125+ landen. De Willow Creek Association (WCA) organiseert de Summit en ondersteunt leiders met inspirerend onderwijs, training en leiderschapsvaardigheden. In Nederland is de organisatie in handen van Willow Creek Nederland, in samenwerking met Stichting Opwekking.

Als vertegenwoordigers van bedrijven, overheden, scholen, organisaties, gezinnen en kerken beschouwen we het als onze verantwoordelijkheid om vanuit onze passie te leven en onze leiderschapskwaliteiten te blijven ontwikkelen. We zijn ervan overtuigd dat gezond leiderschap een cruciale rol speelt bij de vitaliteit van kerk of organisatie. Karakter, toewijding en vaardigheden van het leiderschap bepalen in grote mate in hoeverre een kerk of organisatie effectief is in het uitvoeren van de taak die God gegeven heeft. De GLS is bedoeld voor iedereen die betrokken is bij leiderschap of die zich hierin wil ontwikkelen.

De GLS vindt op vrijdag en zaterdag plaats, en duurt van 09.00-17.00 uur (vrijdag) en van 09.00-16.30 uur (zaterdag).
De data voor de GLS 2016/2017 zijn bekend. Kijk op willowcreek.nl/gls2016 voor meer informatie

De via videoboodschap te volgen Summit is ontwikkeld om je te inspireren, uit te dagen en toe te rusten:

  • Onderwijs via videoprojectie
  • Samen God aanbidden
  • Netwerken met andere leiders
  • Tijd voor nabespreking en reflectie

De GLS is een unieke conferentie om samen met een team te bezoeken. Tijdens de GLS worden thematische onderwerpen aangereikt, die uitnodigen tot verder napraten en je helpen om datgene wat je geleerd hebt toe te passen in je eigen unieke context. De tijd van reflectie helpt je om goede bedoelingen om te zetten in concrete stappen.

Ten diepste zijn we allemaal leiders. We oefenen allemaal een bepaalde mate van invloed uit. Op welke plek je ook leidinggeeft, de Summit is een conferentie op topniveau en een bron van inspiratie die je helpt groeien en je grotere visie te ontdekken: de reden waarom God je heeft geroepen. Je visie bepaalt je richting en helpt je recht op je doel af te gaan. Kom naar de GLS en ontdek hoe je jouw visie kunt vertalen in dagelijkse keuzes!

De Global Leadership Summit is een activiteit van Willow Creek Nederland. Op de website www.willowcreek.nl staat alle informatie over deze conferentie.

Sinds januari 2011 zijn de activiteiten van Willow Creek Nederland ondergebracht bij stichting Opwekking. Willow Creek Nederland is de Nederlandse vertegenwoordiging van de Willow Creek Association, met ruim 13.000 lidkerken in meer dan 35 landen, die meer dan 95 verschillende denominaties vertegenwoordigen. Vanuit het kantoor in Putten wordt de missie om ‘kerken en bedieningen te inspireren en ondersteunen zodat zij hun verlossende potentieel kunnen bereiken’, vormgegeven. Die missie vertaalt zich op velerlei wijze: de Global Leadership Summit, kinderwerk Promiseland en Netwerk.

Willow Creek Nederland staat onder eigen bestuur. Meer informatie is te vinden op www.willowcreek.nl

Ontvang het laatste nieuws in uw inbox

Ontvang het laatste nieuws en een overzicht van alle activiteiten, producten en acties van Opwekking.