De Global Leadership Summit is een tweedaagse conferentie bedoeld voor iedereen die betrokken is bij leiderschap en zich hierin wil ontwikkelen, met sprekers van topklasse die via videoprojectie te volgen zijn. Een zorgvuldig samengesteld programma dat je intellectueel uitdaagt met live aanbidding en tijd voor reflectie.

Dit jaar in 675+ plaatsen en 125+ landen (vertaald in 59 talen). De GLS is hiermee één van de grootste leiderschapsseminars ter wereld. De Willow Creek Association (WCA) organiseert de Summit. In Nederland is de organisatie in handen van Stichting Opwekking.

De GLS is een unieke conferentie om samen met een team te bezoeken. Tijdens de GLS worden thema's aangereikt, die uitnodigen tot verder napraten; dat helpt je om datgene wat je geleerd hebt toe te passen in je eigen situatie. De Summit biedt visie, inspiratie en praktische vaardigheden die je direct kunt toepassen.

Aanmelden     

Promoot je organisatie!       
      

Voor wie is de GLS
Wil je groeien in leiderschap, en je door God gegeven mogelijkheden benutten? Kom dan naar de GLS en ontdek hoe jij op jouw plek van invloed kunt zijn. Of je nu een kerk of organisatie vertegenwoordigt, werkzaam bent bij de overheid of in het bedrijfsleven, studeert of je gezin managet: de GLS reikt waardevolle principes aan die je direct in jouw context kunt inzetten!

Waarom je e
rbij moet zijn
Je krijgt unieke mogelijkheden aangereikt om je vaardigheden te ontwikkelen en te ontdekken hoe je de mensen aan wie je leidinggeeft, kunt helpen zich te ontwikkelen. De GLS heeft zichzelf bewezen als een conferentie die een indrukwekkende invloed heeft op christen-leiders die deelnemen.
Onafhankelijk onderzoek door Excellence in Giving

  • Teamwork: 83% van de deelnemers ervaart verbetering in teamwork, meer werkplezier en hogere productiviteit.
  • Effectiviteit: 61% van de deelnemers zegt dat de organisatie effectiever is als gevolg van een duidelijke visie.
  • Betekenis: 87% van de deelnemers ervaart meer betekenis en tevredenheid.
  • Betere leiders: 81% van de deelnemers noemt concrete manieren waarop hun supervisor zich heeft ontwikkeld.Sponsoren GLS

GLS wordt aanbevolen door:

Ontvang het laatste nieuws in je inbox

Ontvang het laatste nieuws en een overzicht van alle activiteiten, producten en acties van de Global Leadership Summit.