Kantoorsluiting Opwekking

Het kantoor van Opwekking is van zaterdag 28 juli tot en met zondag 12 augustus gesloten. We zijn daardoor niet op ons algemene telefoonnummer en e-mailadres bereikbaar.

De deelnemers van de GLS zijn mensen uit kerk en bedrijfsleven die zich graag laten uitdagen en inspireren om het beste uit hun leiderschap te halen. Tijdens de GLS krijgen zij handvatten aangereikt hoe ze zich als leider kunnen blijven ontwikkelen in de praktijk van werk, kerk of bedrijf. Een aantal enthousiaste deelnemers laten we aan het woord:

Otto Jager
Otto Jager is eigenaar van een eigen coachingsbedrijf en bezoekt al jaren de Global Leadership Summit. Otto: ''De GLS is zinvol voor iedereen omdat je leidinggeeft in een team, of thuis aan je gezin of aan je eigen leven en de keuzes die je maakt.'' Meld je ook aan en ontdek hoe de GLS levens verandert.

Antoinette Moraal
Antoinette Moraal is in het dagelijks leven zelfstandig adviseur en heeft daarnaast Move Your Mountain opgericht. "Leadership is unlocking the potential of others''. Een quote die Antoinette Moraal is bijgebleven na het bezoeken van de GLS: ''Ik vind dat zo gaaf! Ik geloof dat ik als christen geroepen ben om daarin een rol te spelen''. Bekijk hier de video waarin Antoinette deelt wat de GLS voor haar betekent.

Stèphen en Helga Roseval:
Stèphen en Helga Roseval vervullen verschillende functies binnen hun gemeente en bezoeken al een aantal jaar de Global Leadership Summit: ''De GLS stimuleert om ook in de samenleving een volgeling van God te zijn.'' Benieuwd naar hun verhaal? Neem een kijkje in hun gemeente en maak kennis met deze enthousiaste mensen.

Renske Bor
Renske Bor, eigenaar van kinderdagopvang Jubel, bezocht in 2016 voor het eerst de GLS: "Het is een ervaring die ik niet snel vergeet, ik heb daar zoveel geleerd wat niet alleen mijn bedrijf ten goede is gekomen maar ook mijn persoonlijk leven." Bekijk hier de video waarin Renske haar ervaringen deelt.

David en Joyce de Vos
David en Joyce de Vos (Go and Tell) delen vol enthousiasme hun ervaringen met de GLS. Joyce: ''Ik dacht dat de GLS alleen was voor mensen die een bedrijf leiden maar ik ben erachter gekomen dat het voor iedereen is.'' 

Joop Kruit - 53 jaar

Dagelijks leven: Directeur / eigenaar woonwinkels
Hoeveelste GLS: 4de keer
De Global Leadership Summit vind ik erg inspirerend. Ik ga er al jaren heen om mijn ‘passie-emmer’ te vullen. Ik vind het belangrijk om me te blijven ontwikkelen want ‘iedereen wint als een leider zich ontwikkelt.’ We zijn hier twee dagen heel hard bezig met het oppoetsen van onze leiderschapskwaliteiten en de glans daarvan merk je later. Als je aan het werk bent en alle ideeën kan verwerken. Vorig jaar hebben we dat heel praktisch aangepakt. We hebben één van de toespraken laten zien om de inzichten ook met medewerkers te delen. Ik wil mensen uit het bedrijfsleven uitdagen om naar de GLS te komen want als je dingen wil veranderen dan moet je hier bij zijn!

Laura Brouwer - 23 jaar

Dagelijks leven: Net terug van een Bijbelschool in Denemarken
Hoeveelste GLS: 1ste
Vandaag ben ik voor de eerste keer bij de GLS. Ik zag het op Facebook en het leek me inspirerend! Wat me tot nu toe vooral is bijgebleven: passie! Op dit moment ben ik zoekend naar mijn passie. En Bill Hybels zei het zo mooi "Make yourself passionate again". Zonder passie is het leven grijs, passie geeft het leven kleur. Ik merkte dat dat me echt raakte tijdens zijn toespraak; het begon te borrelen en maakte me enthousiast. Ik ben benieuwd hoe de komende dagen zijn en ga het ervaren. Tot nu toe ben ik erg enthousiast!

Martin Koornstra - 49 jaar

Dagelijks leven: Directeur Royal Mission
Hoeveelste GLS: 6de keer
Het is onwijs belangrijk om als leider de tijd te nemen om je te ontwikkelen. Dit soort dagen mag je niet missen: als je bijl bot is moet je niet harder gaan rammen maar hem laten slijpen. Het is zo inspirerend om iemand als T.D. Jakes, die zoveel verschillende dingen onderneemt, te horen spreken. De lessen die hij in een half uurtje leert zijn echt ongelooflijk. Hij sprak over je droom, durf groot te dromen, je droom moet uitdagend zijn, God wil je op een hoger niveau brengen.

Inge Coorengel - 60 jaar

Dagelijks leven: Medewerker in ziekenhuis bij afsprakenbureau
Hoeveelste GLS: 5de keer
Al jaren gaan wij met z’n vieren naar de GLS, ik vind het opbouwend en inspirerend. Ik kan het iedereen aanbevelen; het geeft je een boost zowel op het gebied van leiderschap als je geloof. Je kunt in het dagelijks leven op zoveel manieren leidinggeven, niet alleen in het bedrijfsleven maar ook bijvoorbeeld in je gezin. Wat mij aansprak was wat T.D. Jakes zei: dat God in ieder mens een zaadje heeft geplant, een talent, waarmee je iets kunt betekenen. Het was voor mij een bevestiging om door te gaan met waar we binnen het kinderpastoraat mee bezig zijn.Ontvang het laatste nieuws in je inbox

Ontvang het laatste nieuws en een overzicht van alle activiteiten, producten en acties van Opwekking.