Vind je coach op Christencoaches.nl DE site van en voor christelijke coaches.
Het vinden van een christelijke coach was nog nooit zo makkelijk. De site van de Vereniging van Christen Coaches biedt je een handige manier om snel de coach te vinden die precies bij jou past. Ook al is de verscheidenheid groot, voor alle aangesloten coaches (ruim 100) geldt dat hun christen-zijn een belangrijke plaats inneemt in hun hele leven, dus ook in hun coachpraktijk. En bovenal zijn ze er om jou een stap verder te helpen.

Organisaties vinden op de site van de vereniging:
- Een landelijk netwerk van christen coaches.
- Partnerschap voor onderzoek en ontwikkeling.
- Diverse specialisaties in één netwerk.

Op www.christencoaches.nl vind je professionele coaches die in hun coaching alle ruimte bieden om geloof de rol te laten spelen die het volgens jou zou moeten hebben.

Ben je zelf coach en christen?
Dan heb je wellicht behoefte aan een netwerk van coaches om je heen, en een platform om door christelijk Nederland gevonden te worden. Dan ben je bij de Vereniging van Christen Coaches ook aan het juiste adres. De vereniging heeft leden door het hele land. Zij wil een inspirerende ontmoetingsplek zijn voor coaches die hun christenzijn op enige manier vorm en inhoud willen geven in hun coachpraktijk. De vereniging faciliteert de onderlinge ontmoeting, de bezinning op het verband tussen christen-zijn en coaching en maakt haar leden duidelijk zichtbaar en vindbaar in de markt.

In vijf bijeenkomsten per jaar is er de gelegenheid elkaar te ontmoeten en van elkaar te leren. Elke bijeenkomst heeft een eigen thema met een stevige inleider en veel ruimte voor uitwisseling van inzichten en ervaringen. We ontwikkelen elkaars talenten door het geven van workshops en trainingen om persoonlijk professioneel handelen te verbeteren. De bijeenkomsten worden voorafgegaan of afgesloten met een netwerkmaaltijd en zijn gratis voor de leden.

Sponsoren GLS

Subsponsor:

Ontvang het laatste nieuws in je inbox

Ontvang het laatste nieuws en een overzicht van alle activiteiten, producten en acties van Opwekking.