De meest kwetsbare mensen zijn niet altijd op TV. Zij wonen in afgelegen en verwoeste gebieden en krijgen vaak geen hulp. Dat geldt op dit moment voor de Rohingya bevolking. Meer dan een half miljoen Rohingya zijn de afgelopen weken gevlucht uit Myanmar naar buurland Bangladesh. Ons internationale noodhulpteam was als een van de eersten in de vluchtelingenkampen aanwezig om de Rohingya te helpen.

Als christelijke internationale noodhulporganisatie komen we snel in actie bij rampen en crisis om getroffen mensen op te vangen. We helpen deze mensen te overleven en mogelijkheden te ontwikkelen voor een betere toekomst. Wij gaan tot het uiterste om levens te redden. Ons noodhulp team staat altijd klaar om slachtoffers te bereiken met noodvoorzieningen zoals dekzeilen, waterzuiveringstabletten en medicijnen. Middelen die verschil kunnen maken tussen leven of dood.

Medair is een internationale organisiatie. Ons hoofdkantoor staat in Zwitserland. Naast ons kantoor in Nederland hebben we ook vestigingen in Engeland, Frankrijk, VS, Canada, Duitsland. We zijn actief in 13 landen en werken altijd samen met lokale partners.

Werk ook mee aan blijvende impact wereldwijd. Zet je christelijk geloof en professionele vaardigheden om in actie. Maak deel uit van een doel en zet jou leiderschap in voor Medair.

Wij zoeken professionals voor het hoofdkantoor in Zwitserland en in het veld voor de sectoren:
- Gezondheidszorg & Voeding
- Water, Sanitatie & Hygiëne
- Onderdak & Infrastructuur

Bezoek tijdens de GLS onze stand voor meer informatie. Of kijk alvast voor vacatures op medair.org/nl/jobs

"In theorie is het werk simpel, maar in de praktijk is het enorm complex. Zelfs de meest eenvoudige noodhulpactie kan plotseling uit de hand lopen. Dus moet je continu allerlei problemen oplossen om het tot een goed einde te brengen. Iedere dag kom je duizenden obstakels tegen die je hinderen om hulp te bieden. Jij zorgt ervoor dat het toch lukt."
Joel, leider Medair Nood-hulpteam.

Kijk voor vacatures op medair.org/nl/jobs/
Medair in Bangladesh: https://www.youtube.com/watch?v=dZ2f8zn3aA8

Sponsoren GLS

Subsponsor:

Ontvang het laatste nieuws in je inbox

Ontvang het laatste nieuws en een overzicht van alle activiteiten, producten en acties van Opwekking.