Kantoorsluiting Opwekking

Het kantoor van Opwekking is van zaterdag 28 juli tot en met zondag 12 augustus gesloten. We zijn daardoor niet op ons algemene telefoonnummer en e-mailadres bereikbaar.

De Global Leadership Summit komt eraan: in november ben je welkom in Drachten, Rotterdam en Aalsmeer (nieuwe locatie!), en in januari in Eindhoven en Veenendaal. Overweeg je om te komen, maar weet je het nog niet zeker? Lees dan onderstaande top 3 van redenen waarom je de GLS, een van de grootste leiderschapsconferenties ter wereld, niet mag missen dit jaar!

#3. Gevarieerd aanbod van sprekers uit kerk, samenleving, wetenschap en bedrijfsleven
Tijdens de GLS2017 zijn 10 topsprekers te horen van gerenommeerde organisaties en bedrijven, waaronder Facebook, Google, International Justice Mission en meer. De diversiteit van de sprekers biedt een unieke mix van visie, inspiratie en praktische vaardigheden die je direct kunt toepassen – waar jij ook maar leidinggeeft. Bekijk het programma en het complete sprekersoverzicht.

#2. Je betrokkenheid helpt moedige leiders overal ter wereld
Los van de GLS in Amerika vindt de Summit op meer dan 775 plaatsen in 128 landen plaats. De Global Leadership Summit is de grootste leiderschapsconferentie ter wereld, en wordt in meer dan 60 talen vertaald. Veel van de inkomsten van de Summits in Amerika en West-Europa wordt gebruikt om leiders toe te rusten in gebieden waar minder middelen beschikbaar zijn. Zo kunnen zij de Summit in hun eigen regio bijwonen.

#1. Je groeit in leiderschap
Onafhankelijk onderzoek van Excellence in Giving wijst uit dat investeren in het bijwonen van de Summit een van de meest vruchtbare investeringen is voor je leiderschap. Hieronder vind je een aantal uitkomsten van het onderzoek:

Teamwork 83%
83% van de deelnemers ervaart een verbetering in teamwork, meer arbeidsvreugde en productiviteit

Effectiviteit 61%
61% van de deelnemers vindt dat de organisatie effectiever is vanwege een duidelijkere visie

Betekenis 87%
87% heeft een groter besef van betekenis en tevredenheid in hun persoonlijk leven en op het werk

Betere leiders 81%
81% geeft concrete voorbeelden van hoe hun leidinggevende een betere leider is geworden door de Summit

Ontvang het laatste nieuws in je inbox

Ontvang het laatste nieuws en een overzicht van alle activiteiten, producten en acties van Opwekking.