ONE WAY, leven met Jezus door de kracht van de Heilige Geest

De 48e editie van de Pinksterconferentie staat in het teken van ‘ONE WAY’. We zijn geroepen om te leven als getuigen van Jezus, om door ons dagelijks leven zijn koninkrijk zichtbaar te maken. Alleen door de kracht van de Heilige Geest kunnen we zo leven en proclameren dat er maar één weg is – ONE WAY – Jezus zelf. Als we leven met Jezus, door de kracht van de Heilige Geest, zullen we in staat zijn om te wijzen op die enige weg. Als we de Heilige Geest toestaan om ons leven te leiden en ons steeds opnieuw te vervullen, zal Hij door ons Jezus zichtbaar maken. Dan zullen de gaven en bedieningen, de vrucht en kracht van de Heilige Geest ons in staat stellen om krachtige getuigen te zijn van Hem die de weg is, Jezus. We geloven dat dit thema een krachtige bijdrage zal leveren aan een geestelijke vernieuwing, binnen en buiten de kerk.

Sterke roots

Ruben Flach, directeur: ‘ONE WAY zal bij veel mensen bekend in de oren klinken: één weg Jezus! Dat was een thema dat vaak doorklonk in de activiteiten van Opwekking. Met dit thema benoemen we duidelijk wat onze roots als Opwekking zijn: Jezus is de weg, de waarheid en het leven! We geloven dat de kerk van Jezus in deze tijd van toenemende onzekerheid mag opstaan om dit heldere geluid te laten horen. De visie is door alle jaren heen nog even actueel, en dat wordt met dit thema opnieuw benadrukt.’ Het thema loopt als een rode draad door de programma’s voor alle leeftijden, en wordt door diverse sprekers uitgewerkt.

Eerste spreker bekend

Inmiddels is de eerste spreker al bekendgemaakt. De aftrap van de Pinksterconferentie wordt gedaan door Henk Stoorvogel, inmiddels een vertrouwd gezicht op de conferentie. Hij gaat voor in de eerste samenkomst op vrijdagavond.

Ontvang het laatste nieuws in je inbox

Ontvang het laatste nieuws en een overzicht van alle activiteiten, producten en acties van Opwekking.