Vrijdag 18 mei was het zover: van alle uithoeken van het land en van over de grenzen kwamen duizenden christenen naar het evenemententerrein van Walibi Holland om samen het pinksterfeest te vieren rondom het thema: ONE WAY, leven met Jezus door de kracht van de Heilige Geest. Al snel stroomden de velden vol met tenten, caravans en andere kampeermiddelen, en namen de eerste bezoekers een kijkje op het hoofdterrein.

Henk Stoorvogel deed als eerste spreker de aftrap van deze 48e Pinksterconferentie. Aan de hand van Johannes 21 deed hij een indringende oproep om je met Jezus te laten verzoenen – daarvoor is het nooit te laat! Zaterdagochtend was het woord aan Edgar Holder die sprak over de school van de Heilige Geest. Ook voor jongeren, tieners en kinderen zijn de programma’s van start gegaan, net als in de Bijzondere Mensen Tent. Naast al deze programmaonderdelen zijn bezoekers van harte welkom in het parallelprogramma bij Compassion, Groot Nieuws Radio en de theatertent. En natuurlijk is er ook genoeg te beleven en ontdekken bij de vele organisaties die zich presenteren op de MissionBoulevard en MissionPlaza en in de MissionExpo.

Natuurlijk neemt ook muziek en aanbidding een belangrijke plaats in tijdens de Pinksterconferentie. Tijdens de samenkomsten worden de nieuwe Opwekkingsliederen volop gezongen, en in de lectuur- en muziektent is de nieuwe cd verkrijgbaar.

Opwekking live volgen? Via de livestream mis je niets!

Ontvang het laatste nieuws in je inbox

Ontvang het laatste nieuws en een overzicht van alle activiteiten, producten en acties van Opwekking.