Online aanmelden voor het kamperen is mogelijk vanaf 1 februari tot Hemelvaartsdag (t/m 9 mei). Mocht je je daarna nog willen aanmelden om te kamperen dan kan dat op het conferentieterrein.

Inschrijven voor het kamperen gaat per persoon of per gezin. Je kunt een opgaveformulier invullen via ons registratiesysteem www.buzaroo.nl. Om gebruik te kunnen maken van Buzaroo maak je een persoonlijk account aan. Met dit account kun je je ook in de toekomst aanmelden voor onze evenementen. Dit account is tevens je factuuradres wanneer je je aanmeldt voor een evenement. Jongeren onder de 18 jaar kunnen zich alleen aanmelden als zij tijdens de conferentie onder toezicht van een volwassene staan. Als je abonnee bent van Opwekking Magazine moet je bij het aanmaken van een account zelf je abonneenummer invullen (die vind je op je Voordeelpas), zodat je abonneekorting krijgt. Voor vragen over je inschrijving kun je een mail sturen naar .

Het is mogelijk om via je persoonlijke account in het registratiesysteem abonnee te worden van het Opwekking Magazine. Daarmee profiteer je direct van 10% korting op de conferentieprijzen en op de aankoop van de nieuwste Opwekkingsliederen. De abonnementsprijs bedraagt € 19,50 per jaar. Een abonnement wordt aangegaan voor een jaar. Daarna wordt het abonnement automatisch verlengd, maar je kunt maandelijks opzeggen.

Bij je aanmelding kun je kiezen voor betaling via iDEAL of via overboeking. Pas na betaling is je aanmelding definitief en ontvang je de bevestigingsmail. De betaaltermijn is 14 dagen, daarna vervalt je aanmelding automatisch en moet het formulier opnieuw ingevuld worden met het risico op een hoger bedrag uit te komen als je je na 1 april of na 24 mei ter plekke opgeeft. Twee à drie weken voor de conferentie sturen wij je per post een bewijs van inschrijving, een nota en eventueel je parkeerkaart.

Aanmelden voor het kamperen 

Wil je als groep (minimaal 25 personen) bij elkaar kamperen? Dan meldt één persoon van de groep zich aan als 'contactpersoon grote groep' (vergeet niet om jezelf ook aan te melden voor het kamperen!).

Wil je meewerken? Meld je dan niet aan als kampeerder, maar vul het medewerkersformulier in. 

Aanmelden als medewerker

 

Ontvang het laatste nieuws in je inbox

Ontvang het laatste nieuws en een overzicht van alle activiteiten, producten en acties van Opwekking.