Online aanmelden voor het kamperen is mogelijk vanaf 1 februari tot Hemelvaartsdag (t/m 24 mei).

Inschrijven voor het kamperen gaat per persoon of per gezin. U kunt een opgaveformulier invullen via ons registratiesysteem www.buzaroo.nl. Om gebruik te kunnen maken van Buzaroo dient u een persoonlijk account aan te maken. Met dit account kunt u zich ook in de toekomst aanmelden voor onze evenementen. Dit account is tevens uw factuuradres wanneer u zich aanmeldt voor een evenement. Jongeren onder de 18 jaar kunnen zich alleen aanmelden als zij tijdens de conferentie onder toezicht van een volwassene staan. Als u abonnee bent van Opwekking Magazine dient u bij het aanmaken van een account zelf uw abonneenummer in te vullen (te vinden op uw Voordeelpas), zodat u abonneekorting krijgt. Voor vragen over uw inschrijving kunt u een mail sturen naar .

Het is mogelijk om via uw persoonlijke account in het registratiesysteem abonnee te worden van het Opwekking Magazine. Daarmee profiteert u direct van 10% korting op de conferentieprijzen en op de aankoop van de nieuwste Opwekkingsliederen. De abonnementsprijs bedraagt € 19,50 per jaar. Een abonnement wordt aangegaan voor een jaar. Daarna wordt het abonnement automatisch verlengd, maar u kunt maandelijks opzeggen.

Bij uw aanmelding kunt u kiezen voor betaling via iDEAL of via overboeking. Pas na betaling is uw aanmelding definitief en ontvangt u de bevestigingsmail. De betaaltermijn is 14 dagen, daarna vervalt uw aanmelding automatisch en dient u het formulier opnieuw in te vullen met het risico op een hoger bedrag uit te komen als u zich na 1 april of na 24 mei ter plekke opgeeft. Twee à drie weken voor de conferentie sturen wij u per post een bewijs van inschrijving, een nota en eventueel uw parkeerkaart.

Aanmelden voor het kamperen 

Wilt u als groep (minimaal 25 personen) bij elkaar kamperen? dan meldt één persoon van de groep zich aan als contactpersoon grote groep. Degene dient zich ook aan te melden voor het kamperen.

Wilt u meewerken? Meld u dan niet aan als kampeerder, maar vul het medewerkersformulier in. 

Aanmelden als medewerker

 

Ontvang het laatste nieuws in uw inbox

Ontvang het laatste nieuws en een overzicht van alle activiteiten, producten en acties van Opwekking.