Het thema is AWESOME, omdat God ontzagwekkend én geweldig is. Hij is heilig, Hij is liefde, Hij is goed, Hij is genadig, Hij is trouw, Hij is Overwinnaar, Hij is AWESOME. Dankzij Jezus en de weg die Hij ging, is het nu voor ons mogelijk om in vrede te leven met die AWESOME God.

Niet alleen God is AWESOME, ook het leven met Hem is AWESOME. Misschien heb je wel eens het gevoel dat een leven met Hem beperkend is, maar God neemt ons niet iets af, Hij maakt ons leven juist extra bijzonder. Leven met God is zo bijzonder omdat, dankzij Jezus, zijn Heilige Geest in ons woont. Hij maakt ons leven fantastisch want door de Heilige Geest kunnen we in de voetsporen van Jezus stappen. Fantastisch betekent soms glitters, confetti en slingers, maar soms ook onze knieën buigen en ons in vertrouwen overgeven aan onze fantastische God. Het kan dus nog steeds zijn dat ons leven soms zwaar is of pijn doet, maar zelfs daarin mogen we ontdekken hoe bijzonder het is om te leven met een bijzondere God die in elke situatie voor ons zorgt.

Polsbandje

Wil jij de samenkomsten en programma’s van de TEENZONE ook meemaken? Het enige dat je nodig hebt is een polsbandje en dat kan je GRATIS ophalen bij de poort. Neem wel even een ID-bewijs mee, want je moet minimaal in de brugklas zitten en mag maximaal 17 jaar zijn om toegang te krijgen tot de TEENZONE.

Je polsbandje ophalen kan vrijdag vanaf 14.00 uur. Op alle andere dagen kan dat wanneer de TEENZONE open is.Opwekking TEENZONE wordt georganiseerd door Stichting YOUth & I in opdracht van Stichting Opwekking.

pc-tienerprogramma

Ontvang het laatste nieuws in je inbox

Ontvang het laatste nieuws en een overzicht van alle activiteiten, producten en acties van Opwekking.