Ben je tiener (brugklas tot 17 jaar)? Dan kun je op je eigen terrein, de TEENZONE, terecht voor fun & action, gave muziek, radicale prediking en spannende buitenactiviteiten. Vier dagen lang luisteren en praten, bidden en zingen, denken en doen. De enige voorwaarde: het polsbandje dat aangeeft dat je tiener bent; gratis af te halen bij het tienerterrein. Het tienerprogramma wordt in samenwerking met YOUth & I georganiseerd.

Youth & I - TEENZONE - Lef of Bluf
We willen je aanmoedigen om standvastig te staan in je relatie met Jezus. Om standvastig te staan heb je best veel lef nodig, want standvastigheid gaat veel verder dan vier dagen TEENZONE. Standvastigheid betekent op school durven vertellen wie Jezus is, keuzes maken die anders zijn dan de keuzes die je vrienden maken, deel zijn van een tienergroep. Jezus volgen na de conferentie, daar heb je ontzettend veel lef voor nodig. Niet dat we willen dat jij een geestelijke krachtpatsers wordt, want dat zou alleen maar bluf zijn. We hopen dat je ontdekt dat je dat lef ontvangt als je vol bent van Gods Geest, en dat dit elke dag opnieuw mogelijk is.

Polsbandje
Om in de TEENZONE te kunnen komen heb je een polsbandje nodig. Uitgifte begint op vrijdag vanaf 14.00 uur. Alle andere dagen kan dat wanneer de TEENZONE open is. Je kunt er één helemaal GRATIS afhalen bij de ingang van de TEENZONE. Neem wel even je ID-bewijs mee als je het polsbandje komt halen.

The place to be

In 'The place to be' zijn elke dag samenkomsten waarbij het dak er bijna letterlijk af gaat. Twee nieuwe, hippe presentatoren, een super strakke band en inspirerende sprekers helpen je om te feesten, te aanbidden en onder de indruk te raken van God. Tijdens de samenkomsten proberen we te ontdekken wat de bijzondere boodschap van de Efeze brief


Vrijdag 2 juni

21.00 uur Avonddienst
  LEF: Liefde
22.30 uur Einde avonddienst


Zaterdag 3 juni

10.00 uur Ochtenddienst
  LEF: Stevig
12.00 uur Einde ochtenddienst
14.30 uur Special edition
  Lef of bluf
16.00 uur Einde special edition
19.30 uur Avonddienst
  Lef: Licht
21.30 uur Einde avonddienst

NB: Teenzone CLOSED tijdens Sing-In (14.00 tot 16.00 uur)


Zondag 4 juni

10.00 uur Ochtenddienst
  LEF: Kracht
12.00 uur Einde ochtenddienst
19.30 uur Avonddienst
  LEF: Groter
21.30 uur Einde avonddienst


Maandag 5 juni

10.00 uur Ochtenddienst
  LEF: Bouwen
12.00 uur Einde ochtendienst
14.00 uur Middagdienst
  LEF: Samen
15.30 uur Einde middagdienst

De Underground

De Underground is dé plek om even lekker te chillen of helemaal uit je dak te gaan. De muziek wordt verzorgd door DJ Roberto Rosso zodat jij lekker kunt chillen. In de Underground kun je een lekker colaatje halen of iets te snacken. De samenkomsten kun je lekker vanuit een stoel live meekijken.

ACOUSTIC SESSIONS
Iedere avond 23.00 uur
Wil jij ook even relaxen en naar goede muziek luisteren? Of inspiratie gekregen van de samenkomsten in 'The place to be'? Iedere avond sluiten we in de Underground af met Acoustic Sessions. Voel je vrij om mee te doen, of zak lekker onderuit om te genieten van heerlijke worship.

INSALVATION
Zaterdagavond 21.30 uur
Vorige week is het gloednieuwe album van InSalvation gelanceerd: NEON. En vanavond komen ze je laten horen welke vette nummers er op dit album staan. Daarnaast zullen ze natuurlijk ook hun grootste hits laten horen, zodat je lekker mee kunt zingen.

DJ ROBERTO ROSSO
Zondag0 21.30 uur
DJ Roberto Rosso zorgt niet alleen voor chille muziek tussen de samenkomsten door, hij laat zondagavond ook het tentdak eraf knallen als alle remmen los gaan. Roberto Rosso laat je kennismaken met de vetste beats en de hipste tracks.

Dance workshop
Zaterdag 13:30 uur 
Heb jij graag je beentjes van de vloer? Is ritme je tweede natuur? We zien je graag bij deze super dansworkshop. 

Speeddaten
Zaterdag 18:00 uur

 

Next level

In Next Level worden onderwerpen besproken waar jij nu mee te maken hebt of in de toekomst mee te maken krijgt. Dit gebeurt op een open en directe manier, want we willen de onderste steen boven krijgen! Omdat we de grootte van de groep beperkt houden, heb jij de mogelijkheid om jouw vragen te stellen. En geloof ons: geen vraag is te gek. Of jij nu nog op zoek bent, of al een keuze voor Jezus hebt gemaakt, wij zien er naar uit om jou in Next Level te zien!


Zaterdag 3 juni

13.00 uur Doet God nog iets?
18.30 uur #Fakebook
22:00 uur Date till you drop


Zondag 4 juni

13.00 uur Moneys: get rich or die trying
16.00 uur Mindgames
18.30 uur Made for more

Art Place

Voel jij je het gelukkigst met een homp klei in je handen? Of een kwast? Als je een beetje creatief bent dan is de kans erg groot dat je dit weekend helemaal vol inspiratie komt te zitten. Goed nieuws: die kan je de vrije loop laten in de Art Place.

Stille tijd met een kwast
Iedere ochtend 9.00 uur
Wil jij de dag met God eens op een andere manier beginnen? In de Art Place kan je stille tijd houden met een kwast. In alle rust kan je hier samen met God de dag beginnen. We helpen je op weg om met behulp van een kwast op een nieuwe manier stille tijd te beleven.

Diverse workshops
Zaterdag en zondag
Zowel op zaterdag als zondag worden er in de Art Place verschillende workshops aangeboden. Check het programmaoverzicht voor de tijden, want hier zit iets voor jou tussen. Je kan namelijk de basis van Graffiti leren of ontdekken wat aanbidding en schilderen met elkaar te maken hebben. Altijd al Letter Art willen leren of visagie willen leren van een visagist? Het kan in de Art Place.

Vrij werken
Iedere dag, (bijna) de hele dag
Eigenlijk altijd als de Art Place open is, is er voor jou ruimte om lekker aan je eigen project te werken. Want naast de vele workshops die er gegeven worden, is er (bijna) altijd ruimte gereserveerd om ook vrij te werken.

Action place

Heb jij zin om te voetballen of om even lekker gek te doen met je vrienden of vriendinnen? Kom dan langs bij de Action Place, want hier kan je al je energie kwijt. Houd je niet van sporten? Natuurlijk is er ook genoeg ruimte om gewoon lekker niets te doen. Lekker zonnen, hangen of kletsen.

Tienerleiders

Is jouw tienerleider ook mee? Te gek! Laat hem of haar dit stukje even lezen:

We vinden het heel bijzonder dat jij je tijd vrijmaakt om met tieners op te trekken! Dat je in ze investeert om ze te leren leven met Jezus. Omdat we samen aan het zelfde doel werken, ben jij natuurlijk ook welkom op de TEENZONE. We willen heel graag kennis met je maken en je vertellen wat je kunt verwachten. Daarom is er op vrijdagavond om 20.00 uur een bijeenkomst speciaal voor tienerleiders. Als je hierbij aanwezig bent, ontvang je een badge voor het hele weekend! Zorg dus dat je op tijd bent. Heb je deze bijeenkomst gemist? Geen probleem, want 15 minuten voor de start van elke samenkomst is er een soortgelijke bijeenkomst. Je kunt hier alleen geen badge voor het hele weekend krijgen. Wat alvast belangrijk is om te weten: de tieners krijgen bij ons wel altijd voorrang. Dus als de tent zo vol staat dat er geen tieners meer bij kunnen, zullen we je vragen om ruimte te maken voor tieners. Maar als echte tienerleider snap je dat natuurlijk maar al te goed.

Wil je helemaal op de hoogte blijven en weten wat er waar wanneer gebeurt? Houd dan je smartphone bij de hand of kijk af en toe eens bij je ouders mee want op Facebook, Twitter en YouTube staat al het laatste nieuws en vind je nog meer informatie. Voor het programma kun je ook de OpwekkingApp downloaden!

TALKZONE

Het kan zijn dat je door de samenkomsten of andere dingen die er gebeuren, vragen hebt of gewoon met iemand wilt praten. Of je nu je hart wil luchten of vragen wil stellen, in de Talkzone zitten mensen die graag naar jou luisteren of met jou door willen praten. De Talkzone is na elke samenkomst geopend.

Pray & Praise

Ben je de drukte en de grote massa even zat en wil je je helemaal richten op Jezus? Wil jij horen wat Hij te zeggen heeft, of Hem in alle rust aanbidden? Kom dan naar de Pray & Praise en laat je hier inspireren. Je kan hier de hele dag door naar binnen lopen. Kijk ook even in het programmaoverzicht, want er worden ook workshops georganiseerd om je te helpen stille tijd te houden.

Evangelisten

Op het tienerterrein en op de camping lopen evangelisten rond. Iedere dag hebben ze een vraag of een stelling waar je op kan reageren. Ga eens een praatje met ze aan en ontdek welke boodschap zij voor jou persoonlijk hebben.

Wat je verder nog mag verwachten

Maar dit is natuurlijk nog lang niet alles. Elke samenkomst doen we ons uiterste best om er weer een megafeest van te maken. We verklappen nog niet allles!

Vragen stellen!
Heb jij een dringende vraag door een preek die je hoorde of loop je al een hele tijd met een vraag over God, de Bijbel, de kerk of iets anders wat met geloof te maken heeft? Stuur je vraag via de app of sms hem naar 06-57243822. Door het weekend heen zullen we op verschillende manieren antwoord proberen te geven op jouw vragen.

Teenzone online
Wil je helemaal op de hoogte blijven en weten wat er waar wanneer gebeurt? Hou dan je smartphone bij de hand of kijk af en toe eens bij je ouders mee want op Facebook, Twitter en YouTube staat al het laatste nieuws en vind je nog meer informatie. Voor het programma kan je ook de Opwekking App downloaden!

Opwekking TEENZONE wordt georganiseerd door Stichting YOUth & I in opdracht van Stichting Opwekking.

pc-tienerprogramma

Ontvang het laatste nieuws in uw inbox

Ontvang het laatste nieuws en een overzicht van alle activiteiten, producten en acties van Opwekking.