Met de OpwekkingApp hebt u altijd alle actuele programma-informatie bij de hand en blijft u op de hoogte van het laatste nieuws. Bent u niet in de gelegenheid om bij het programma aanwezig te zijn? Via de app volgt u de dienst via live stream. Ontdek alle onderdelen van de OpwekkingApp en download hem vandaag nog! 

  • Programmaoverzicht - Het programma van het hele weekend gestructureerd per dag, per terrein of per thema. Bekijk bijvoorbeeld waar alle seminars plaatsvinden op het hele terrein of waar u terecht kunt voor diensten of ontspanning. 
  • Stel uw eigen programma samen - Markeer uw favorieten en stel zo uw persoonlijke conferentieprogramma samen. 
  • Weersupdate - Altijd een onderwerp van gesprek, met name als het om de nachten en de Sing-in gaat: de weersvoorspelling! U vindt deze tijdens de conferentie op de homepage van de OpwekkingApp. 
  • Find my tent/car - Nooit meer verdwalen op de vele kampeerterreinen of het grote parkeerterrein van Opwekking. Sla de locatie van uw tent of auto op en de app helpt u om hem terug te vinden. Ook handig om te delen met vrienden en familie die langs willen komen.

De OpwekkingApp is gratis te downloaden via de AppStore of Google Play

 

Ontvang het laatste nieuws in je inbox

Ontvang het laatste nieuws en een overzicht van alle activiteiten, producten en acties van Opwekking.