Er zijn verschillende extra voorzieningen voor bepaalde doelgroepen.

Kamperen mindervaliden

Tijdens de conferentie is een gedeelte van het kampeerterrein gereserveerd voor invaliden en mensen die vanwege gezondheidsproblemen niet ver kunnen lopen of stroomvoorziening nodig hebben. Zij kunnen hun auto op een parkeerplaats in de buurt van dit kampeerterrein parkeren. Om een plaats op dit terrein aan te vragen, kun je je als kampeerder aanmelden en vervolgens een aanvullende mail te sturen naar  met daarin je reserveringsnummer en de reden van je aanvraag.

Naar aanleiding van je aanvraag ontvang je een bevestiging per mail. Je ontvangt voorafgaand aan de conferentie geen bevestiging per post voor het mindervalidenterrein.

Houd er ajb rekening mee dat een plaats op het mindervalidenterrein alleen bedoeld is voor jezelf en je eventueel meekomende gezinsleden. In verband met de beperkte ruimte op het mindervalidenterrein is het jammer genoeg niet mogelijk om hier samen met vrienden en kennissen te kamperen. 

Kamperen moeilijk lerenden

In samenwerking met Opwekking biedt de Pinnenburg tijdens de conferentie de mogelijkheid samen te kamperen aan mensen die moeilijk lerend zijn. Er is een tent waar de deelnemers elkaar ontmoeten, en verder is het de bedoeling dat iedereen overdag en 's avonds (een gedeelte van) het jongeren- of volwassenenprogramma bijwoont.

Voor de maaltijden wordt gezorgd, maar er moet zelf gezorgd worden voor een slaaptentje en kampeerspullen. Opgeven kan rechtstreeks via www.pinnenburg.nl (dus niet bij Opwekking). Meer informatie is verkrijgbaar bij de Pinnenburg: 0341-361230.

Ontvang het laatste nieuws in je inbox

Ontvang het laatste nieuws en een overzicht van alle activiteiten, producten en acties van Opwekking.