In de voorbereiding naar de Pinksterconferentie maken wij onderscheid in opbouwdagen, een opbouwweek en de afbouw. Om je aan te melden voor een van deze onderdelen kan je het aanmeldingsformulier voor opbouw en/of afbouw invullen via ons registratiesysteem Buzaroo.

Opbouwdagen

De grote tenten worden op vrijdag 11 en zaterdag 12 mei opgebouwd, de zogenoemde opbouwdagen. Voor deze zware klus hebben wij veel extra hulp nodig. Maak er een gemeenteactiviteit van en kom met alle mannen (en sterke vrouwen!) van je gemeente een dagje hard werken! 's Morgens om 08.00 uur verzamelen we op het evenemententerrein van Walibi Holland. We beginnen met een bidstond waarna het werk wordt verdeeld. Wij zorgen voor koffie en soep, en gaan ervan uit dat je zelf je eigen lunchpakket meeneemt. Tussen 16.00 en 17.00 uur eindigen de werkzaamheden; het is de bedoeling dat je dan weer naar huis gaat. Er wordt alleen gekampeerd door enkele teams die de komst van medewerkers moeten voorbereiden.

Als je met een hele groep wilt komen, mag je in plaats van het aanmeldingsformulier in te vullen ook een e-mail sturen naar . Vermeld daarin welke dag je komt en met hoeveel mannen en/of vrouwen. 

Aanmelden voor de opbouwdagen kan via de button onder aan deze pagina. 

Opbouwweek

De opbouwweek begint op maandag 14 mei en duurt tot vrijdag 18 mei. Wanneer je je opgeeft, word je ingedeeld in een werkgroep waar je de hele week mee optrekt. Opgave voor enkele dagen is niet mogelijk. Als opbouwmedewerker kun je vanaf zondag 13 mei 12.00 uur op het terrein terecht om je tent/caravan neer te zetten.

Als je al eerder hebt meegewerkt en je hebt de voorkeur voor hetzelfde team, dan is het mogelijk om de betreffende teamleider in het formulier te kiezen. Als je voor het eerst mee gaat werken, kan je je aanmelden voor zware of elektra-werkzaamheden. Zware werkzaamheden zijn bijvoorbeeld tenten opbouwen en inrichten, en hekken plaatsen. Voor deze werkzaamheden zijn wij op zoek naar echt sterke mannen en vrouwen.

Aanmelden voor de opbouwweek kan via de button onder aan deze pagina. 

Afbouw

Afbouwen en opruimen is een zware klus en iedereen die zijn steentje daaraan wil bijdragen, is van harte welkom. We hebben hier dringend meer mensen bij nodig. De ervaring van de afgelopen jaren is dat we tijdens de opbouwweek voldoende hulp hebben, maar dat de afbouw op slechts een paar schouders terechtkomt. Denk er eens over na of je je vakantiedagen dit jaar ná de conferentie kunt opnemen, in plaats van ervoor. Je hulp is meer dan welkom.

Als je meehelpt bij de afbouw kun je je tent/caravan zonder kosten laten staan. De sanitaire voorzieningen blijven beschikbaar en voor maaltijden wordt gezorgd. Op dinsdagmorgen verzamelen de werkers zich om 08.00 uur in het medewerkersrestaurant voor het ontbijt. Daarna wordt iedereen ingedeeld in werkgroepen.

Aanmelden voor de afbouwweek kan via de button onder aan deze pagina. 

Belangrijke informatie opbouw en afbouw

  • De minimumleeftijd voor deelname is 16 jaar. Vanwege de vele werkzaamheden is het conferentieterrein tijdens de opbouw- en de afbouwweek geen veilige omgeving voor kinderen.
  • Kamperen op het medewerkersterrein tijdens opbouw, conferentie en afbouw is alleen mogelijk voor vrijwilligers die meewerken.
  • Mee-eten tijdens opbouw en afbouw is alleen mogelijk voor vrijwilligers die meewerken.
  • Tijdens de opbouw en afbouw zijn er geen voorzieningen beschikbaar voor invaliden die rolstoelgebonden zijn en afhankelijk van aangepast sanitair.
  • Het is belangrijk dat iedere vrijwilliger tijdens de opbouw en/of afbouw zelf een W.A.- en een ongevallenverzekering heeft afgesloten. Opwekking kan in geen enkel geval aansprakelijk gesteld worden.

Praktische informatie aanmelden

Aanmelden voor de opbouw en afbouw kan tot vrijdag 4 mei. Daarna is online opgave niet mogelijk; wel kun je je tijdens de conferentie nog in het Stewardskantoor voor de afbouwweek opgeven. Na aanmelding ontvang je enkele weken voor de conferentie een bevestiging per post met daarbij een toegangsbewijs, dat je nodig hebt om toegelaten te worden op het terrein. Het is dus belangrijk dat je je opgeeft en de benodigde papieren meeneemt als je naar het conferentieterrein komt.

Let op: deelnemers aan de opbouw en afbouw dienen zich ook voor de conferentie aan te melden via het aanmeldingsformulier kamperen individuen en gezinnen (tenzij je tijdens de conferentie niet aanwezig bent).

Aanmelden voor opbouw en/of afbouw

 

Ontvang het laatste nieuws in je inbox

Ontvang het laatste nieuws en een overzicht van alle activiteiten, producten en acties van Opwekking.