De veelgestelde vragen zijn een aanvulling op de informatie over de Pinksterconferentie die al op de website te vinden is. 

Ik heb een cd besteld bij mijn kampeerders-/medewerkersaanmelding, maar heb deze nog niet ontvangen. Wanneer wordt deze geleverd?

De cd wordt twee weken voor de conferentie geleverd. Dit is de week voor de opbouwweek. 

Ik ben jonger dan 18 jaar en wil zonder mijn ouders komen kamperen, hiervoor moet ik een contactpersoon opgeven. Wat houdt dat in?

Een contactpersoon is degene die verantwoordelijk is voor de jongere. Mocht er iets gebeuren tijdens de conferentie dan moet er iemand boven de 18 jaar aansprakelijk zijn voor de jongere. Het is niet nodig dat de contactpersoon direct naast de jongere kampeert, maar hij moet wel enigszins in de buurt staan om een oogje in het zeil te houden.

Ik ben vergeten een (kampeer)parkeerkaart aan te vragen. Is dit nog mogelijk?

Het is mogelijk om tot Hemelvaartsdag een (extra) parkeerkaart aan te vragen. Dit kan door een formulier in te vullen via ons registratiesysteem www.buzaroo.nl. Na 9 mei is het niet meer mogelijk om een parkeerkaart van tevoren aan te vragen. U kunt ter plekke een parkeerkaart voor kampeerders kopen in de informatietent op het hoofdterrein. Neem hiervoor uw reserveringsnummer mee.

Ik heb mij opgegeven als kampeerder, maar heb geen bevestigingsmail ontvangen, klopt dit?

U ontvangt alleen een bevestigingsmail als u uw aanmelding betaald heeft. Nadat u uw aanmelding heeft betaald, hoort u binnen ongeveer 5 minuten een bevestiging per mail te ontvangen. Soms komt deze mail in de map 'ongewenste mail' of spam te staan. Dit is met name bij gmail het geval. Ook komen in sommige gevallen de bevestigingsmails niet aan bij e-mailadressen van live en hotmail. U kunt in uw persoonlijke account via ons registratiesysteem zien of uw betaling goed is gegaan.

Ik heb mijn post nog niet ontvangen, komt dit nog wel op tijd?

Als de betaalstatus van uw ingevulde formulier in uw account op www.buzaroo.nl op de status betaald staat, dan is uw aanmelding is sowieso in orde. Als het goed is ontvangt u de post nog vóór de conferentie. Mocht hierin iets misgaan en u ontvangt het niet op tijd dan is dat ook geen probleem. U kunt dit dan bij aankomst aangeven en dan kunnen wij uw aanmelding handmatig verifiëren. 

Ik kan niet het hele weekend komen kamperen, ik wil maar één of twee nachten blijven. Is dit mogelijk?

Het is mogelijk om één of twee nachten te komen kamperen wanneer u bij iemand anders in het kampeermiddel slaapt die wél het hele weekend op het conferentieterrein kampeert. Het tarief voor 1 nacht voor personen vanaf 13 jaar is € 26,-, voor kinderen van 3 t/m 12 jaar is € 20,67 en voor baby's/peuters 0-2 jaar is € 2,00. Het tarief voor 2 nachten voor personen vanaf 13 jaar is € 52,-, voor kinderen van 3 t/m 12 jaar is € 41,33 en voor baby's/peuters 0-2 jaar is € 4,00. Aanmelden is mogelijk via het aanmeldingsformulier - 1 of 2 nachten

Wanneer u niet bij een ander in de tent, caravan etc. slaapt is het helaas niet mogelijk om één of twee nachten te komen kamperen. Wij raden u in dit geval aan om een accommodatie in de omgeving te reserveren.

Ik wil graag in mijn auto/busje kamperen, mag dat?

Kamperen is alleen toegestaan in een camper (of omgebouwde bus) als deze gekeurd is door het RDW en geregistreerd staat als kampeerauto.

Ik wil graag op het jongerenterrein kamperen, is dat mogelijk?

Het is niet mogelijk om van tevoren aan te geven op welke plek u wilt kamperen. De indeling van de kampeerplekken gebeurt ter plaatse op volgorde van aankomst, tenzij u bij een grote groep hoort die zich van tevoren heeft aangemeld. U kunt bij onze kampeerstewards op het terrein aangeven dat u graag bij het jongeren- en tienerprogramma in de buurt wil staan. Zij zullen bekijken of dat mogelijk is.

Ik wil graag op zaterdag of zondag tijdens conferentie pas aankomen of al vertrekken, kan dat?

Het is vanwege de veiligheid op het terrein niet mogelijk om op zaterdag of zondag nog met een tent of caravan te arriveren. De kampeerterreinen zijn gedurende de conferentie niet toegankelijk voor auto's. U kunt vertrekken vanaf maandag. Het is niet mogelijk om op zaterdag of zondag van het kampeerterrein te vertrekken.

Is er stroom beschikbaar op de kampeerterreinen?

Nee, door de omvang van het evenement is stroomvoorziening op de kampeerplekken niet mogelijk. Kampeerders die vanwege een medische indicatie stroom nodig hebben, kunnen een verzoek voor een plek op het mindervalidenterrein indienen door een mail te sturen naar .

Is het toegestaan om een partytent op te zetten bij mijn tent op het kampeerterrein?

Een partytent neemt de ruimte in van een tent waar mensen in kunnen slapen. Wij willen graag dat er zoveel mogelijk mensen op het terrein kunnen kamperen. De beschikbare ruimte hiervoor is al krap; daarom beperken we het gebruik van een partytent. Daarnaast moet u rekening houden met de brandweervoorschriften zoals die in de kampeervoorwaarden staan vermeld. Er moet een middenpad van 3 meter vrijgehouden worden.

Kan ik aangeven naast wie en op welk kampeerveld ik wil staan?

Het indelen van de kampeerplaatsen gebeurt in volgorde van aankomst. Onze kampeerstewards zullen ter plaatse bepalen op welk kampeerveld u komt te staan. Als u naast elkaar wilt kamperen, zult u tegelijkertijd aan moeten komen, zodat u bij de kampeerstewards kunt aangeven dat u bij elkaar hoort. Als u deel uitmaakt van een grote groep die zich heeft aangemeld om bij elkaar te kamperen, hoort u van uw contactpersoon waar u komt te staan.

Mijn iDeal betaling is niet gelukt bij mijn aanmelding. Wat moet ik doen?

Via uw account bij www.buzaroo.nl kunt u nogmaals proberen te betalen via iDeal. Ook heeft u automatisch een mail ontvangen dat uw betaling niet gelukt is met het verzoek om het nogmaals te proberen. Uw aanmelding blijft 14 dagen open staan, u dient deze binnen 14 dagen te betalen. Na 14 dagen wordt de niet-betaalde aanmelding afgebroken. Is dit het geval bij u dan dient u opnieuw het aanmeldingsformulier in te vullen met eventueel een hoger tarief en een hoger reserveringsnummer. 

Tot hoe laat is het kampeerterrein toegankelijk op vrijdag?

Het kampeerterrein is op vrijdag tot 22.00 uur toegankelijk voor auto's. Na 22.00 uur is het kampeerterrein autovrij tot maandag. Het parkeerterrein is altijd toegankelijk en wordt 's nachts niet gesloten. Mocht u op vrijdagavond pas na 22.00 uur arriveren dan kunt u niet meer het kampeerterrein op, maar wel gewoon parkeren en lopend naar de kampeerterreinen gaan.

Zijn honden toegestaan op de programmaterreinen en kampeervelden?

Honden zijn alleen toegestaan op kampeerterrein G. Op de rest van het terrein zijn honden niet toegestaan. Ze moeten buiten de terreinen uitgelaten worden. Ook mogen honden niet mee de verschillende tenten in, zoals de grote samenkomsttent.

Is uw vraag niet beantwoord, neem dan contact met ons op via .

Ontvang het laatste nieuws in je inbox

Ontvang het laatste nieuws en een overzicht van alle activiteiten, producten en acties van Opwekking.