De veelgestelde vragen zijn een aanvulling op de informatie over de Pinksterconferentie die al op de website te vinden is.

Als alle groepsleden zich op 1 februari aanmelden, staan we dan gegarandeerd dicht bij het hoofdterrein?

Wij kunnen niet garanderen dat de groep dicht bij het hoofdterrein wordt ingedeeld als alle groepsleden zich op 1 februari aanmelden. Als alle andere groepen zich ook op 1 februari hebben aangemeld, kan het zijn dat u alsnog redelijk ver van het hoofdterrein komt te staan.

Ik ben de contactpersoon voor een grote groep. Wanneer krijg ik bericht over het aanmelden van de aantallen personen en eenheden?

Op donderdag 29 maart ontvangt u een vooraankondiging per mail met alle belangrijke informatie nog een keer op een rij. Op donderdag 19 april ontvangt u het groepsopgaveformulier waarmee de namen en de reserveringsnummers van iedereen die bij de groep hoort, aan ons moeten worden doorgegeven met daarbij het definitieve aantal personen en tenten/caravans. Afhankelijk van de grootte van de groep dienen daarbij ook de kwartiermakers opgegeven te worden. Het aantal toegangsbewijzen voor kwartiermakers dat u ontvangt, hangt af van de grootte van de groep. De verdeling is als volgt:

  • 25-50 personen: 4 toegangsbewijzen
  • 51-75 personen: 6 toegangsbewijzen
  • 75 personen of meer: 8 toegangsbewijzen

Per toegangsbewijs kan 1 auto het terrein op; het is dus niet mogelijk om met meer auto’s te komen dan het aantal toegangsbewijzen dat u ontvangt. Kwartiermakers mogen hun gezinsleden meenemen.

Het groepsopgave formulier kunt u één keer invullen. U kunt geen wijzigingen doorgeven. Wij raden u aan om het formulier pas in te vullen als u de informatie van uw groepsleden compleet hebt. Het moment van insturen van dit formulier is niet van invloed op een gunstige veldindeling.

Ik heb mijzelf aangemeld als contactpersoon voor grote groepen, maar ik heb geen bevestiging gehad, klopt dat?

Wanneer uw aanmelding is verzonden, ziet u direct op uw scherm een bevestiging van uw aanmelding. Ook ontvangt u binnen een paar minuten een bevestigingsmail. Als u zich heeft aangemeld en geen bevestigingsmail heeft ontvangen, neemt u dan contact met ons op.

Ik hoor bij een groep, hoe moet ik mezelf nu opgeven?

Iedere kampeerder moet zich individueel of als gezin opgeven. U hoeft hierbij niet aan te geven bij welke groep u hoort, maar één van de mensen uit uw groep moet zichzelf als contactpersoon grote groep aanmelden. Deze contactpersoon ontvangt verdere instructies.

Ik kampeer niet met een groep. Kan ik ook een voorkeursveld opgeven?

Het vooraf opgeven van een voorkeursveld kan alleen door grote groepen. Voor kampeerders die niet met een grote groep kamperen geldt dat zij bij aankomst op het terrein het veld van hun voorkeur kunnen doorgeven aan onze medewerkers ter plekke. Of dit ook lukt, is afhankelijk van de situatie ter plekke. Het indelen gebeurt op volgorde van aankomst.

Ik kom met mijn jeugdgroep kamperen, is het mogelijk om de hele groep op één formulier op te geven?

Het is niet mogelijk om u als groep op één formulier op te geven. Als Opwekking vinden wij het belangrijk dat iedereen zich apart als individu of als gezin aanmeldt, zodat iedere deelnemer onze post ontvangt op zijn eigen adres en verantwoordelijk blijft voor zijn eigen factuur.

Per post ontvangt u o.a. minimaal één bewijs van inschrijving dat u nodig hebt om het conferentieterrein op te rijden, en een extra exemplaar voor elke extra auto die u opgeeft. Dit bewijs legt u vóór in uw auto als u naar het conferentieterrein komt.

Kunnen wij als groep een voorkeur voor een terrein aangeven?

Bij de aanmelding van de contactpersoon is het mogelijk om een voorkeur op te geven waar wij rekening mee houden bij de indeling. De opties zijn:

  • In verband met veel kinderen in de groep, veld C > B > A >D > F
  • In verband met veel jongeren in de groep, veld E > G
  • In verband met veel medewerkers in de groep, veld C > D > F
  • In verband met honden in de groep, veld G
  • Overig - Veld A > D > F

Wij doen ons best om aan uw voorkeur te voldoen. 

Mijn groepsopgave is verstuurd, maar ik wil nog een extra persoon toevoegen, is dat mogelijk?

Het is niet meer mogelijk om uw groepsopgave te wijzigen als u die naar ons verzonden heeft. U kunt ook ter plekke geen extra personen meer laten aanschuiven bij uw groep. De extra kampeerders krijgen ergens anders op het terrein een plek toegewezen. Wij beseffen dat dit vooral voor grotere groepen erg lastig is. Wegens het grote aantal kampeerders en de beperkte ruimte op het terrein is het helaas niet mogelijk om hierin flexibel te zijn. We danken u bij voorbaat voor uw begrip.

Is je vraag niet beantwoord, neem dan contact met ons op via .

Ontvang het laatste nieuws in je inbox

Ontvang het laatste nieuws en een overzicht van alle activiteiten, producten en acties van Opwekking.