De veelgestelde vragen zijn een aanvulling op de informatie over de Pinksterconferentie die al op de website te vinden is.

Ik wil een dagje naar de Pinksterconferentie komen, moet ik mij dan van tevoren aanmelden?

Wanneer u als daggast naar de conferentie komt, is het niet nodig dat u zich van tevoren aanmeldt. Alleen als mensen komen kamperen, is aanmelding vooraf noodzakelijk.

Hoeveel kost het om een dag naar de Pinksterconferentie te komen?

Voor mensen die de conferentie bezoeken als daggasten wordt geen entreegeld gevraagd. Ter bestrijding van de onkosten houden we collectes. Als u met de auto komt, heeft u wel een parkeerkaart à € 9,50 nodig die u ter plekke kunt kopen. Deze is geldig voor één dag. Het is ook mogelijk om een weekendparkeerkaart te kopen à € 19,00. De parkeerkaarten zijn op verschillende plekken op het conferentieterrein te koop.

Wanneer u een financiële bijdrage wilt leveren ter ondersteuning van de Pinksterconferentie, dan kunt u deze overmaken naar IBAN NL52ABNA0477774482 o.v.v. 'gift conferentie'. Bij voorbaat hartelijk dank!

Is er een invalidenparkeerplaats?

Mensen die gebruikmaken van een rolstoel, kunnen hun auto dichtbij parkeren. Hiervoor kunt u zich melden bij Ontvangst Backstage aan het begin van het conferentieterrein. Volgt u hiervoor de borden 'Backstage/medewerkers'.

Voor degenen die slecht ter been zijn, maar geen gebruikmaken van een rolstoel, rijdt onze pendeldienst vanaf de parkeerplaats naar de brug aan het begin van het conferentieterrein. U hoeft zich hier niet van tevoren voor op te geven.

Is er opvang voor kinderen jonger dan drie jaar?

Er is op het terrein geen opvang voor kinderen jonger dan drie jaar. Opwekking is van mening dat baby’s en peuters jonger dan drie jaar op een grootschalig evenement als de Pinksterconferentie het beste bij hun ouders kunnen blijven, of bij oppas die door de ouders zelf geregeld is.

Is er internet beschikbaar op het conferentieterrein?

Er is draadloos internet beschikbaar op het conferentieterrein gedurende het hele weekend. Hiervoor zijn speciale WiFi-hotspots ingericht op het hoofd-, jongeren- en tienerterrein.

Waar kan ik mijn motor parkeren?

Er is een parkeerplaats voor motors ingericht achter het 'Halen en Brengen' punt. Om op deze parkeerplaats te komen, kunt u de borden 'Halen en Brengen' volgen.

Zijn honden toegestaan op de programma-terreinen?

Honden zijn alleen toegestaan op kampeerterrein G. Op de rest van het terrein zijn honden niet toegestaan. Ze moeten buiten de terreinen uitgelaten worden. Ook mogen honden niet mee de verschillende tenten in, zoals de grote samenkomsttent.

Is uw vraag niet beantwoord, neem dan contact met ons op via .

Ontvang het laatste nieuws in je inbox

Ontvang het laatste nieuws en een overzicht van alle activiteiten, producten en acties van Opwekking.