Voor de afdeling SHOPwekking zijn we op zoek naar een inkoper non-food die op vrijwillige basis de inkoop van de artikelen verzorgt die tijdens de conferentie worden verkocht.  SHOPwekking is sinds 2015 een aparte tent die uit twee delen bestaat. Aan de linkerkant zijn non-food artikelen verkrijgbaar en aan de rechterkant is de (betaalde) oplaadservice voor mobiele telefoons te vinden.  De verkoop van de non-food artikelen neemt ieder jaar toe, omdat kampeerders de winkel steeds beter weten te vinden en het assortiment meer afgestemd is op de behoefte van de klanten. 

Als inkoper ben je deel van het gezellige team van SHOPwekking en val je onder een enthousiaste coördinator, die samen met de teamleiders de overige zaken voorbereid voor SHOPwekking. De inkoper bepaalt in overleg met de coördinator het assortiment met de verkoopprijzen. Je stemt af met hoofd Financiën van Opwekking over het beschikbare budget en de financiële afwikkeling. De inkoop moet zo efficiënt en voordelig mogelijk zijn. Hieronder zetten we de werkzaamheden in aanloop naar de conferentie op een rijtje:

  • Voorraad vorig jaar inventariseren (afgelopen jaren gebeurde dit ter plekke aan het einde van de conferentie samen met de coördinator)
  • Assortiment en verkoopprijzen voor het nieuwe jaar in overleg met coördinator bepalen
  • Non-foodartikelen inkopen
  • Transport en opslag in overleg met Opwekking organiseren
  • Contactpersoon voor de informatie-uitwisseling over het inkoopproces met kantoor Opwekking

Tijdens de conferentie draai je mee in het team van SHOPwekking, zodat je in de praktijk ziet hoe de afdeling te werk gaat en je het bestelproces daar goed op af kan stemmen. We zoeken voor deze functie iemand die in ieder geval drie jaar wil meewerken. 

Tijdsbesteding: de verwachting is dat je het eerste jaar extra tijd moet steken in het ontwikkelen van een werkwijze die je hopelijk voor de jaren daarna kan standaardiseren. Onze inschatting is gemiddeld 16 uur per maand van januari t/m de Pinksterconferentie. 
Benodigde vaardigheden: commercieel, daadkrachtig, communicatief vaardig, initiatiefrijk, verantwoordelijkheidsgevoel. 

Wil jij de uitdaging aangaan om je talenten voor een aantal jaar in te zetten in het team van SHOPwekking? Stuur dan een mail naar , dan plannen we een gesprek met je.

 

Ontvang het laatste nieuws in uw inbox

Ontvang het laatste nieuws en een overzicht van alle activiteiten, producten en acties van Opwekking.