Technische ondersteuning

Voor de Pinksterconferentie en voor andere evenementen waar we bij betrokken zijn, zijn wij op zoek naar een technische medewerker. Een handige duizendpoot die zich op basis van vrijwilligheid wil inzetten voor allerlei klussen rondom onze evenementen. Beschik jij over technische vaardigheden als zagen, lassen, repareren, kennis van elektra, ben je flexibel en wil je je graag inzetten voor het werk van Opwekking? Dan zijn we op zoek naar jou! 

Tijdsbesteding:
De tijdsbesteding is variabel en hangt af van de periode, voorafgaand aan de Pinksterconferentie is het extra druk. Gemiddeld gaat het om 4 tot 16 uur per week, afhankelijk van beschikbaarheid. De daadwerkelijke tijdsbesteding stemmen we graag onderling af. 

Benodigde vaardigheden:
•    Technische vaardigheden zoals zagen, lassen, schilderen, repareren
•    Kennis van elektra
•    Rijbewijs BE
•    Flexibel en kunnen werken in teamverband
•    Zelfstandig kunnen werken met oog voor veiligheid

Wat bieden wij:
•    Een veelzijdig takenpakket
•    Gezellig team
•    Flexibiliteit in werkdagen en werktijden
•    Reiskostenvergoeding

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Jan Veldhuizen, .

Elektra

De elektraploeg is op zoek naar vrijwilligers die beschikbaar willen zijn om de handen uit de mouwen te steken. Het zwaartepunt van de werkzaamheden van deze afdeling ligt tijdens de opbouwweek voorafgaande aan de conferentie en tijdens de afbraak; in het weekend zijn geen extra medewerkers nodig. Voor meer informatie kun je een mail sturen naar . Aanmelden kan via het opbouw/afbraak-formulier.

Tijdsbesteding: beschikbaar tijdens opbouw en/of afbouw.
Benodigde vaardigheden: kennis van en affiniteit met elektra, technisch inzicht in installaties, van aanpakken houden, goed kunnen samenwerken.

Heftruckchauffeur

We zijn op zoek naar iemand die tijdens de op- en afbouw kan meehelpen op het Tiener- en Jongerenterrein als heftruckchauffeur. Het doel van de functie is het verrijden van goederen tijdens de opbouwfase per heftruck waardoor opbouwploegen voorzien blijven van de aanvoer van nieuwe materialen. 

Voor meer informatie kun je een mail sturen naar . Aanmelden kan via het opbouw en/of afbouw formulier.

Tijdsbesteding: de hele opbouwweek, bij voorkeur beschikbaar vanaf vrijdag 11 mei. 
Benodigde vaardigheden: geldig heftruck certificaat, bij voorkeur ruim voldoende ervaring in werk met heftruck, goed inzicht in logistieke processen.

Loodgieters

Opwekking zoekt ervaren en enthousiaste loodgieters die in een gezellig team willen meewerken. We houden van aanpakken. Er moet vooral tijdens de opbouwweek voor de conferentie veel werk gedaan worden, namelijk:

  • Het opbouwen en aansluiten van diverse schoonwatervoorzieningen, zoals toiletten, boilers, douches en drinkwatertappunten.
  • Het aansluiten van toiletunits
  • Het aansluiten van diverse vuilwaterafvoeren
  • Het in gebruik nemen van gasinstallaties en ook het aanvullen en vervangen van gasflessen
  • Tijdens het weekend is de afdeling een storingsdienst voor eventuele problemen rondom de sanitaire voorzieningen. In overleg kan je hier in meedraaien. 

Tijdsbesteding: de hele opbouwweek
Benodigde vaardigheden: gediplomeerd loodgieter, dienstbaarheid

Snacktent magazijnmedewerker (M/V)

We zijn op zoek naar diverse mensen om ons te helpen met het opbouwen, bemensen en afbouwen van de Snacktent. Vooral voor de opbouw is uitbreiding van ons team noodzakelijk. Zo moet er o.a. een magazijn ingericht worden waar medewerkers van de afdelingen tijdens de conferentie en de week ervoor hun etenswaren en andere benodigdheden kunnen ophalen. Ook tijdens de conferentie en met de afbraak kunnen we nog hulp gebruiken. Er zijn dus mensen nodig voor:

  • De opbouw en inrichting van de snacktent, het magazijn en alles wat daarbij hoort
  • De werkzaamheden in het magazijn (ontvangst en uitgifte - tijdens de werkweek en conferentie)
  • De afbouwperiode (érg belangrijk, want tegen die tijd hebben we met z’n allen heel wat werk verzet), dus alles weer op de juiste manier ontvangen, opruimen en verwerken (na de conferentie, tot en met de vrijdag)

Je kunt parttime of fulltime helpen. We horen graag van je.

(Geef bij het aanmelden aan dat je al eerder hebt meegewerkt tijdens de opbouw en kies de naam 'Jacco Verburg'.)

Terreinen opruimen tijdens de afbouw

8 jaar lang hebben we een vast vrijwilliger gehad die een paar dagen over de terreinen trok om al het zwerfvuil op te ruimen en papier te prikken, Joke van der Weiden uit Alblasserdam. Ze schreef in 2016: ‘Heb het nu 8 jaar gedaan. Volgend jaar ben ik 70 en ik zou dit over willen dragen aan jongeren.’ Wie neemt het stokje over van Joke en komt dit jaar helpen en de komende jaren? We zijn dankbaar voor mensen als Joke, die ons hebben geholpen om de werkzaamheden af te ronden. Doordat we met elkaar het zwerfvuil opruimen voorkomen we extra kosten. Daarnaast vinden we het een mooie getuigenis om de terreinen netjes achter te laten. 

Om je aan te melden mag je het aanmeldingsformulier opbouw en/of afbouw invullen en je aanmelden voor de afbouw.

Tijdsbesteding: vanaf de maandag van de conferentie tot en met de volgende vrijdag is de afbouw gaande. Je kan zelf aangeven hoeveel dagen je mee wilt werken. 
Benodigde vaardigheden: lang kunnen staan. 

Aanmelden voor opbouw en/of afbouw

Ontvang het laatste nieuws in je inbox

Ontvang het laatste nieuws en een overzicht van alle activiteiten, producten en acties van Opwekking.