Campingbeheerder

Opwekking zoekt campingbeheerders. Een belangrijk onderdeel van de conferentie is het samen kamperen met familieleden, vrienden en/of gemeenteleden of met de nieuwe vrienden die daar gemaakt worden. Naast het conferentieterrein is een aantal grote kampeervelden met ruimte voor duizenden kampeerders. Als campingbeheerder ben je namens Opwekking het aanspreekpunt voor een kampeerveld. 

Wie zoeken wij? 

Wij zoeken enthousiaste vrijwilligers, die ervaring hebben met leidinggeven in een organisatie. Ook heeft het onze voorkeur als je enige ervaring hebt met het bezoeken van de Pinksterconferentie, zodat je een goed beeld hebt van het kamperen. De campingbeheerders moeten aanwezig zijn vanaf de donderdag voor de conferentie tot en met maandagavond aan het einde van de conferentie. Ook zullen we je vragen om op het betreffende veld waar je beheerder van wordt te kamperen. 

Welke werkzaamheden betreft het? 

Met behulp van de beheerder willen wij een aanvulling geven op de bestaande organisatie omdat wij in de praktijk merken dat hier behoefte aan is. Het is vooraf lastig in te schatten hoeveel tijd er werkelijk mee gemoeid is maar wij gaan ervan uit dat het donderdag, vrijdag en maandag wat drukker kan zijn. De zaterdag en zondag zal het vrij beperkt zijn. 

De werkzaamheden bestaan uit: 

  • Ondersteuning geven bij vragen van kampeerders
  • Ogen en oren zijn voor de organisatie
  • Nazorg verlenen bij incidenten op het terrein
  • Informatievoorziening verzorgen bij calamiteiten

Wat bieden wij? 

Naast een gegarandeerde kampeerplek tijdens de Pinksterconferentie mag je je aanmelden als fulltime medewerker. Deze functie zien wij als fulltime taak die 6 uur per dag of meer kost. Fulltimers krijgen korting en mogen mee-eten. Ze ontvangen ter plekke een maaltijdkaart.

Heb jij interesse? 

Voor meer informatie over deze functie of om aan te geven dat je interesse hebt, kun je contact opnemen met de afdeling Registratie per mail via

Parkeerkaartencontrole

Alle bezoekers die vertrekken moeten bij de uitgang een parkeerkaart kunnen laten zien. Om dit te controleren zijn het hele weekend vrijwilligers nodig. Je werkt als controleur in teamverband samen met een aantal andere controleurs.

Tijdsbesteding: 2 tot 4 uur per dag. Het aantal dagen dat je meewerkt kun je zelf bepalen.
Benodigde vaardigheden: verantwoordelijkheidsgevoel, vriendelijk, goed met mensen kunnen omgaan, verkeersinzicht, rekenen. 
Minimumleeftijd: 18 jaar.

Aanmelden als medewerker

Verkeer

Op diverse posten op het conferentieterrein staan vrijwilligers om ervoor te zorgen dat het verkeer in goede banen geleid wordt. Hiervoor zijn met name op de vrijdag en de maandag veel mensen nodig, maar ook voor de andere dagen worden medewerkers gezocht. Op deze afdeling zorg je samen met anderen voor een goede doorstroming van het verkeer en wijs je de gasten een parkeerplaats aan.

Taken: mensen de weg wijzen, gasten wijzen op de verkeersregels, aanspreekpunt zijn en bereid te helpen waar nodig. Via de afdeling verkeer wordt je hierover geïnstrueerd.

Voor meer informatie kan je contact opnemen met Michaël van der Ven, .

Tijdsbesteding: één shift duurt 4,5 uur (shift 1: 7:30-12:00 uur, shift 2: 11:00-15:30 uur, shift 3: 14:30-19:00 uur, shift 4: 18:00-22:30 uur). Je kunt zelf aangeven welke dag(en) je mee wilt werken.
Benodigde vaardigheden: verantwoordelijkheidsgevoel, vriendelijkheid, duidelijk zijn en goed met mensen kunnen omgaan.
Minimumleeftijd: 16 jaar. Als je 15 jaar bent, is een familielid van 18 jaar of ouder nodig die ook meewerkt.

Aanmelden als medewerker

Ontvang het laatste nieuws in je inbox

Ontvang het laatste nieuws en een overzicht van alle activiteiten, producten en acties van Opwekking.