Afvalverwerking

Voor de afdeling afvalverwerking wordt gezocht naar vuilnismannen en -vrouwen die niet bang zijn om de handen uit de mouwen te steken. Samen met anderen zorg je ervoor dat het vuil op het terrein wordt opgehaald. De vuilniswagen rijdt 's morgens om 6.00 uur, en op zaterdag en zondag ook om 17.30 uur. Dit neemt zo'n 2 à 3 uur in beslag. Op maandag wordt er van 6.00 tot 21.30 uur gereden en zijn er doorlopend mensen nodig. Daarnaast worden er mensen gezocht voor het hoofdterrein en de terrassen. Taken: het nalopen van terrassen op zwerfvuil, vuilemmers voorzien van nieuwe zakken, aanspreekpunt zijn en bereid te helpen waar nodig.

Tijdsbesteding: per dag zo'n 2 à 3 uur.
Benodigde vaardigheden: verantwoordelijkheidsgevoel, vriendelijk en goed met mensen kunnen omgaan.

Aanmelden als medewerker

Sanitairschoonmaak (Sopshop) - schoonmakers

Iedereen waardeert schoon en fris sanitair, en het schoonmaken ervan is dan ook een dankbare taak. Bovendien is het boenen van wc’s een goede gelegenheid om samen met anderen van je team het begrip ‘dienstbaarheid’ in de praktijk te brengen. Taken: douches reinigen, toiletten reinigen.

Tijdsbesteding: ongeveer 2 uur, 's morgens, 's middags en 's avonds.
Benodigde vaardigheden: vriendelijk, zorgvuldig, goed kunnen werken in een team, kunnen werken volgens richtlijnen, improvisatietalent.

Maak je deel uit van een grote groep die samen naar Opwekking komt? Ga dan samen aan het werk en adopteer als groep een sanitairunit. Je zorgt er dan met elkaar voor dat deze gedurende het weekend wordt schoongemaakt. Stuur een mail naar kantoor om te informeren welke units nog 'vrij' zijn.

Aanmelden als medewerker

 

Ontvang het laatste nieuws in je inbox

Ontvang het laatste nieuws en een overzicht van alle activiteiten, producten en acties van Opwekking.