Breakpoint

Breakpoint is de plek waar de medewerkers terecht kunnen voor koffie, thee, fris, soms een maaltijd en bovenal een luisterend oor. Ben jij zelfstandig? Ben jij graag een steun voor mensen die dat even nodig hebben? Hou je wel van een praatje maken? Dan is dit wellicht een uitdagende plek voor jou! Breakpoint is 24/7 open, waarbij het team aanwezig is vanaf 06.30 uur ’s morgens  tot 00.30 uur ’s nachts. Je werkt in een klein team waarvoor we op zoek zijn naar nog gemotiveerde medewerkers. 

Tijdsbesteding: ongeveer 6 uur per dag, het liefst ook beschikbaar rond etenstijd. De werkzaamheden beginnen al vanaf donderdag 17.00 uur en gaan door tot maandag 21.30 uur. 
Benodigde vaardigheden: sociaal, zelfstandig, mensenkennis, proactief.

Aanmelden als medewerker

Medewerkersrestaurant

Het medewerkersrestaurant is de plek waar ongeveer 2000 medewerkers van Opwekking hun maaltijden gebruiken. Om het reilen en zeilen in deze tent goed te laten verlopen zijn vijftien vrijwilligers nodig. In teamverband zorg je ervoor dat alles wat nodig is klaarligt om eten op te scheppen en dat het na afloop weer opgeruimd wordt. Samen met je team is dit een gezellige taak.

Tijdsbesteding: ongeveer 6 uur op een dag, verder in overleg met de coördinator.
Benodigde vaardigheden: kunnen samenwerken.

Aanmelden als medewerker

Medewerkerstent Jongeren

In de medewerkerstent van het jongerenterrein ben je samen met 10 andere medewerkers verantwoordelijk om alle medewerkers van het jongerenterrein te voorzien van ontbijt, lunch, diner en een avondsnack. Daarnaast sta je tussen de eetmomenten klaar om medewerkers te voorzien van koffie, thee en eventueel een goed gesprek. Wij bouwen de medewerkers op met voedsel zodat zij vervolgens geestelijk voedsel kunnen uitdelen aan de jongeren.

Tijdsbesteding: 6 uur per dag dag, verder in overleg met de coördinator. Er wordt in roosterverband gewerkt. 
Benodigde vaardigheden: kunnen samenwerken, behulpzaamheid. 
Aanvullende eisen: minimaal 16 jaar, dichte schoenen waar je voor een aantal uur comfortabel op kan lopen. 

Aanmelden als medewerker

Snackpunt bij de brug

In de buurt van de brug en kampeerterrein D is een snackpunt waar bezoekers van de conferentie patat, hamburgers en frikadellen, en frisdrank kunnen kopen. In het snackpunt is ook een apart gedeelte ingericht voor de verkoop van ijs. Voor het bemensen hiervan worden het hele weekend vrijwilligers gezocht.

Aansluitend op het snackpunt staat een tentje waar men terecht kan voor koffie, thee en koek, frisdrank en snoep en fruit. We zijn op zoek naar mensen die het leuk vinden om de klanten te woord te staan en die servicegericht zijn. Het is handig als je een beetje kan hoofdrekenen omdat er afgerekend wordt in kronen. Je maakt deel uit van een team en bent in staat zelfstandig en samen te werken.

Tijdsbesteding: ongeveer 3 à 4 uur per dag; er wordt in roosterverband gewerkt, het snackpunt is geopend van 12.00-24.00 uur. Het koffietentje naast het snackpunt is geopend van 8.30 uur tot 24.00 uur.
Benodigde vaardigheden: in teamverband kunnen werken, klantvriendelijk, stressbestendig, geen vetvrees.
Kleding: shirt met (korte) mouwen, lange broek en dichte schoenen. Bij het koffietentje en ijsverkoop is een lange broek niet verplicht. 

Aanmelden als medewerker

Snackpunt Jongeren

Aan het begin van het jongerenterrein is een snackpunt waar bezoekers van de conferentie patat, ijs, hamburgers en frikadellen, en frisdrank kunnen kopen.Voor het bemensen hiervan worden het hele weekend vrijwilligers gezocht. We zijn op zoek naar mensen die het leuk vinden om de klanten te woord te staan en die servicegericht zijn. Het is handig als je een beetje kan hoofdrekenen omdat er afgerekend wordt in kronen. Je maakt deel uit van een team en bent in staat samen te werken.

Tijdsbesteding: ongeveer 3 à 4 uur per dag; er wordt in roosterverband gewerkt, het snackpunt is geopend van 11.30-1.00 uur. 
Benodigde vaardigheden: in teamverband kunnen werken, klantvriendelijk, stressbestendig, geen vetvrees.
Kleding: lange broek en dichte schoenen.

Aanmelden als medewerker

Snacktent (hoofdterrein)

In de Snacktent is tijdens de conferentie veel werk te doen. De verkoop gebeurt door zes teams van tien personen onder leiding van een groepshoofd. Daarnaast zijn er vier vrijwilligers nodig die helpen bij het klaarmaken van de pizza’s, hamburgers, worstenbroodjes, soep, enz. Tussen de bedrijven door is er ook altijd veel af te wassen en op te ruimen; hiervoor worden ook vrijwilligers gezocht.

Lijkt het je leuk om mee te doen? Dit zijn de verschillende taken binnen de Snacktent: 

  • Unitleider: het leidinggeven aan en aansturen van verkopers aan de verkoopbalie. Dit houdt in dat je de verkopers instrueert over de verkoopwerkzaamheden en aanspreekpunt bent voor de verkopers als zij vragen hebben. Tevens zorg je ervoor dat je unit schoon is, voorzien is/wordt van alle te verkopen artikelen, zoals koffie/thee, snacks, etc. Het coördineren van de werkzaamheden doe je in overleg met de coördinatoren van de snacktent.
  • Verkoper: het verkopen van de producten. Dit gebeurt onder leiding van een unitleider. Betaling gebeurt niet met geld, maar door middel van de zogenoemde ‘kronen’. Enige rekenkundige kennis is vereist.
  • Shoarmabereider: het bereiden van broodjes shoarma op bestelling via verkopers/unitleiders. De shoarma en de bijbehorende broodjes worden warm aangeleverd. Sauzen zijn beschikbaar in knijpflessen. Tevens kan het bereiden van saté met brood behoren tot je taak.
  • Productiemedewerker: het bereiden van snacks ten behoeve van de verkoopbalie. Je bereidt de verkoop voor van snacks als patat, broodje hamburger, etc.
  • Magazijnmedewerker: het indelen van het magazijn en verdelen van de goederen aan de hand van lijsten. 
  • Afvalmedewerker: het schoonhouden van het terrein rond de snacktent, en het legen van de vuilnisbakken in en buiten de snacktent.
  • Broodjesmedewerker: het snijden/smeren en beleggen van broodjes, ter voorbereiding van de verkoop. En het aanvullen van onbelegde broodjes voor de broodjes hamburger etc.
  • Koffiemedewerker: het zetten van koffie en thee voor de snacktent en het medewerkersrestaurant. Tevens zorg je voor koffie/thee en frisdrank voor de stewards die de veldmedewerkers voorzien van drinken.
  • Koffietafel bijhouden: elk uur moeten de tafels met melk, suiker, bestek enz. worden schoongemaakt en aangevuld.

Nadat je je hebt aangemeld als vrijwilliger voor de snacktent (hoofdterrein), ontvang je bericht van de coördinator en kun je met haar overleggen naar welke van deze taken je voorkeur uitgaat.

Tijdsbesteding : ongeveer 4 à 6 uur; er wordt van 6.30 uur ‘s morgens tot 24.00 uur ‘s avonds in roosterverband gewerkt. Voor de afwashulpen: ongeveer 2,5 uur, vrijdag en zondag van 22.30 tot 00.00 uur.
Benodigde vaardigheden: in teamverband kunnen werken, klantvriendelijk, stressbestendig.
Kledingeisen: lange broek en dichte schoenen. 

Aanmelden als medewerker

 

Snacktent - Magazijnmedewerker

Het Snackpunt op het hoofdterrein wordt bevoorraad door het magazijn. Hiervoor zijn we op zoek naar magazijnmedewerkers die zich willen inzetten bij het indelen van het magazijn, het verdelen van goederen, de uitgifte van goederen en het bevoorraden van de Snackpunt.

Tijdsbesteding: 4 à 8 uur per dag
Benodigde vaardigheden: communicatief sterk
Leeftijd: vanaf 18 jaar
Kledingvoorschrift: lange broek en dichte schoenen

Aanmelden als medewerker

Snacktent - Bezoekersrestaurant

Een gedeelte van de snacktent op het hoofdterrein is ingericht als restaurant. Conferentiegasten kunnen hier warme maaltijden bestellen en opeten in een rustig en afgeschermd gedeelte van de tent. Opwekking zoekt zes vrijwilligers die willen helpen bij het serveren van de maaltijden en het netjes houden van het bezoekersrestaurant. 

Tijdsbesteding: ongeveer 6 uur per dag. Je kunt zelf aangeven welke dag(en) je mee wilt werken.
Benodigde vaardigheden: in teamverband kunnen werken, klantvriendelijk.

Aanmelden als medewerker

 

IJsco man of -vrouw

We zijn op zoek naar mensen voor de ijsverkoop in de ijscowagens. Je draagt zorg voor materiaal, handel en financiën. Daarnaast houd je je werkplek netjes. Ben jij goed in hoofdrekenen, en service- en klantgericht? Kom dan ons team versterken!

Tijdsbesteding: 2 à 4 uur per dag.
Benodigde vaardigheden: hoofdrekenen, servicegericht, klantgericht
Leeftijd: vanaf 16 jaar
Kledingvoorschrift: shirt met mouw en dichte schoenen

Aanmelden als medewerker

Ontvang het laatste nieuws in je inbox

Ontvang het laatste nieuws en een overzicht van alle activiteiten, producten en acties van Opwekking.