Medewerkers data-entry

Ben je na Pinksteren een paar dagen vrij? En vind je het leuk ons te helpen bij data-entrywerkzaamheden naar aanleiding van de Pinksterconferentie? Dan zijn we op zoek naar jou! Van 24 mei – 1 juni zijn we op zoek naar een aantal vrijwilligers die een of meer dagen data willen invoeren op de computer.

We zoeken mensen die:
• Snel en accuraat gegevens kunnen intikken
• Enige computerervaring hebben
• Beschikbaar zijn voor een of meer (hele) dagen
• In de buurt wonen van het kantoor in Putten

Wat bieden we:
• Een vrijwilligersklus in een gezellig team
• Een goed verzorgde lunch
• Reiskostenvergoeding

Interesse? Stuur dan een berichtje naar: . Zij neemt dan verder contact met je op. 

Geluidstechniek

Naast de Grote tent, Tienertent en Jongerentent, zijn er nog tal van andere tenten waar een podium aanwezig is. Denk aan het Kinderplein, Theatertent, de Keet en de Seminartenten. Elk podium is voorzien van een geluid -en lichtsysteem, welke wordt bediend door diverse vrijwilligers van Opwekking Sound Services.

Heb jij een goed stel oren en heb je ervaring met geluid? Dan zijn wij op zoek naar jou! Ben je fulltime beschikbaar en vind je het leuk om mee te werken? Meld je dan aan voor vrijwilliger bij het team van geluidstechniek. Aanmelden kan via: .

Tijdsbesteding: minimaal 6 uur per dag.
 (in overleg)
Benodigde vaardigheden: technisch onderlegd, goed met mensen kunnen omgaan, flexibel en ervaring met geluidstechniek.

Fotografen

Voor de Pinksterconferentie zijn wij op zoek naar een fotograaf die in het bezit is van een spiegelreflexcamera en bijbehorende apparatuur. Je moet verstand hebben van het werken met semi/handmatige instelling en de mogelijkheid hebben om in een donkere omgeving te fotograferen. We fotograferen alleen in jpg. De coördinator doet correcties en selecteer de foto's die online worden gezet op onze website. Wil jij jouw creatieve talent inzetten voor Opwekking? Stuur dan een mail met een aantal voorbeeldfoto's naar .

Tijdsbesteding: in overleg met de coördinator.
Benodigde vaardigheden: goed kunnen fotograferen, goed met mensen om kunnen gaan.

Gastheer of -vrouw gebedsreis

De gebedsreis is een tent op het hoofdterrein, vlak naast de grote samenkomsttent. Bezoekers gaan één voor één de tent binnen om aan de hand van woord en beeld een reis in gebed te maken. Als gastheer/-vrouw verwelkom je de bezoekers voordat ze de tent in gaan. Je zorgt ervoor dat ze gedoseerd naar binnen gaan en houdt in de gaten dat iedereen genoeg tijd en privacy heeft tijdens hun gebedsreis. Daarnaast ben je beschikbaar voor een gesprekje met de bezoekers nadat ze de tent uit komen, als je de indruk hebt dat het gewenst/nodig is. Voor verder doorpraten worden mensen in principe doorverwezen naar de nazorgtent, waar wat meer rust en ruimte is. Geen zwaar werk, maar wel heel mooi! Iedere medewerker kan aangeven wanneer hij/zij ingeroosterd kan worden en wanneer per se niet. Aanmelden kan door een mail te sturen naar .

Tijdsbesteding: er wordt in shifts gewerkt van ongeveer 2,5 tot 3 uur.
Benodigde vaardigheden: vriendelijk zijn, fijngevoeligheid, goed met mensen kunnen omgaan, overzicht hebben.

Aanmelden als medewerker

Bijzondere Mensen Tent (Profila Zorg)

Sinds een aantal jaar staat Profila Zorg met de Bijzondere Mensen Tent op de pinksterconferentie. Ook dit jaar organiseren zij een speciaal programma voor mensen met een verstandelijke beperking. Kinderen, tieners en volwassenen worden ingedeeld in verschillende niveaus en groepjes door de christelijke professionals van Profila Zorg en worden door hen begeleid. Ter aanvulling van het team worden mensen gezocht die in deze tent willen meehelpen.

Heb jij een hart voor mensen met een beperking en wil jij meehelpen om dit programma mogelijk te maken? Meld je dan aan als medewerker. Kijk voor meer informatie op www.profilazorg.nl/bmt

Aanmelden als medewerker

Gebed

Tijdens de conferentie is er, behalve de ochtendbidstonden, ook een 24-uurs gebed, waar een team van bidders aanwezig is. Op het hoofdterrein, vlakbij de grote samenkomsttent, staat een speciale gebedstent, waar van vrijdagavond 19.00 uur tot maandagmiddag 15.00 uur continu gebeden wordt.

Loop tijdens deze dagen de gebedsruimte binnen en doe mee. Iedereen, jong en oud, is welkom om mee te doen! Ook in de aanloop naar de conferentie is je gebed hard nodig. Bid mee dat veel mensen tijdens deze dagen een ontmoeting met God mogen hebben.

Samenkomsttent

In de grote tent zijn gastheren en -vrouwen aanwezig die de bezoekers welkom heten. Je krijgt de verantwoording over een bepaald vak met stoelen en wijst de bezoekers zo nodig een plaatsje. Bovendien zorg je ervoor dat er in dit vak gecollecteerd wordt en dat alles er na afloop van de samenkomsten weer netjes uitziet. Deze afdeling werkt bij voorkeur met vrijwilligers die het hele weekend beschikbaar zijn.

Tijdsbesteding: ongeveer 3 à 3,5 uur per dienst.
Benodigde vaardigheden: verantwoordelijkheidsgevoel, vriendelijk en goed met mensen kunnen omgaan, overzicht hebben en rustig blijven bij onverwachte situaties.

Aanmelden als medewerker

Theatertent

Kom naar de Theatertent voor een divers aanbod op het gebied van films, cabaret, dans en muziek. Van doorgewinterde artiesten én van nieuw talent. In deze tent wordt een afwisselend en ontspannen programma aangeboden van 9.00 tot 00.30 uur. U kunt op uw gemak komen genieten van het programma, maar kunt ook aansluiten bij interactieve en leerzame workshops. We zijn op zoek naar stewards die ons willen helpen met alle praktische werkzaamheden in de Theatertent. 

Tijdsbesteding: ongeveer 4 uur per dienst
 (in overleg).
Benodigde vaardigheden: verantwoordelijkheidsgevoel, goed met mensen kunnen omgaan, flexibel en overzicht hebben.

Aanmelden als medewerker

Tienerprogramma

Ieder jaar bezoeken ruim 6500 tieners (brugklas tot 17 jaar) het tienerprogramma. Op zoek naar God, een bemoedigend woord en elkaar. Met ongeveer 300 vrijwilligers organiseert Youth & I dit programma, vol optredens, vermaak, overdenkingen en sport/spel.

Ieder jaar zijn nieuwe vrijwilligers nodig die daarbij helpen, voor zowel inhoudelijke als praktische taken. Heb je een hart voor tieners en lijkt het je bijzonder om aan het programma mee te werken, ga dan naar de website van Youth & I www.youth-i.nl/opwekking en meld je aan! Je kunt daar ook zien bij welke teams je mee kunt werken. 

Aanmelden als medewerker

Teamleider kantoor tienerterrein

Voor het tienerterrein zijn we op zoek naar een teamleider voor het kantoor op het tienerterrein. Op het kantoor wordt de administratie voor het tienerterrein verzorgd. Denk hierbij aan de verstrekking van de juiste badges, parkeerkaarten, draaiboeken etc. Tevens is het kantoor het eerste aanspreekpunt voor vragen van 'buitenaf.' Met name de eerste dag(en) zijn druk voor het kantoor.

Als teamleider heb jij ervaring en affiniteit met deze taken en zie jij een uitdaging om dit goed te laten verlopen samen met je teamleden. Wij kunnen jou goed gebruiken! Stuur een mail naar om je voor deze taak aan te melden.

Vrijwilliger kantoor tienerterrein

Voor het tienerterrein zijn we op zoek naar een vrijwilliger die de werkzaamheden op het kantoor van het tienerterrein kan ondersteunen. Op het kantoor wordt de administratie voor het tienerterrein verzorgd. Denk hierbij aan de verstrekking van de juiste badges, parkeerkaarten, draaiboeken etc. Tevens is het kantoor het eerste aanspreekpunt voor vragen van 'buitenaf.' Met name de eerste dag(en) zijn druk voor het kantoor.

Ben je minimaal 18 jaar, communicatief vaardig, gestructureerd en sterk administratief? Zie jij hier een leuke uitdaging in, dan kunnen wij jou goed gebruiken! Stuur een mail naar om je voor deze taak aan te melden.

Constructeur

Voor de Pinksterconferentie en ook voor andere evenementen waar we bij betrokken zijn, worden allerlei (kleine) constructies neergezet. Tot voor kort werd veelal op basis van ervaring en gezond verstand gebouwd. Inmiddels is er voor evenementen een aantal richtlijnen ten aanzien van de constructieve veiligheid. Er wordt door Bouw- & Woningtoezicht steeds meer gecontroleerd en we moeten door middel van tekeningen en berekeningen kunnen aantonen dat constructies veilig (bijv. stabiel) zijn. Als organisatie zijn we op zoek naar iemand die ons op basis van vrijwilligheid op dit gebied wil ondersteunen.

Tijdsbesteding 

Het is erg moeilijk om een goede tijdsinschatting te maken omdat het gaat om specifieke problemen waar we hulp bij nodig hebben en de expertise missen om in te kunnen schatten hoeveel tijd iets kost. Het zou in met name het voorjaar een aantal uur per week kunnen zijn.

Benodigde vaardigheden: 

  • Kennis van normen en regelgeving op constructief gebied.
  • Het zo nodig eigen kunnen maken van specifieke regelgeving voor evenementen.
  • Het kunnen berekenen van kleine (steiger) constructies.
  • Voldoende communicatief vaardig om Opwekking te vertegenwoordigen, dan wel bij te kunnen staan in de communicatie met Bouw- & Woningtoezicht en leveranciers over constructiezaken

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Mark-Peter Brinksma 06-23584581 

Ontvang het laatste nieuws in je inbox

Ontvang het laatste nieuws en een overzicht van alle activiteiten, producten en acties van Opwekking.