Kassa's 'kronen' en parkeerkaarten

Tijdens het hele weekend kun je als vrijwilliger helpen bij de verkoop van zogenoemde 'kronen' (cateringmunten) en parkeerkaarten. Dit gebeurt in speciale verkoopunits, waar twee aan twee in roosterverband gewerkt wordt. Alle conferentiegasten komen bij je langslopen.

Tijdsbesteding: ongeveer 3 uur per dag. Je kunt zelf aangeven welke dag(en) je mee wilt werken. Benodigde vaardigheden: klantvriendelijk, zorgvuldig, kunnen werken volgens richtlijnen, goed kunnen hoofdrekenen.

Aanmelden als medewerker

Lectuur- en muziektent

De lectuur- en muziektent; dé tent voor goede, geloofsopbouwende lectuur, kaarten, cd’s etc. Het is elk jaar weer een favoriete plek van de bezoekers om rond te neuzen en inkopen te doen. Voor onderstaande taken worden vrijwilligers gevraagd:

  • Inpakkers: Op drukke tijden (van ± 12.00-19.30 uur) zijn er inpakkers nodig die volgens rooster de kassamedewerkers helpen om de stroom mensen bij de kassa’s snel weg te werken. Ben jij klantvriendelijk en houd je er van om de handen uit de mouwen te steken? Dan ben je van harte welkom. Als inpakker help je bij twee kassa’s tegelijk om de gekochte materialen in een zakje of tas te verpakken. Ook voor jongeren in de middelbare schoolleeftijd is dit een leuke klus!
  • Gastvrouwen en –heren: Als gastvrouw of –heer ben je het visitekaartje van de lectuurtent. De belangrijkste taken zijn: het begeleiden van de kassastroom, het bijhouden van de inpaktafel en de winkelmandjes en surveillance om de orde te bewaken. Daarnaast mag je de andere medewerkers zo nu en dan verblijden met een drankje. Kortom: een dankbare taak. Ben jij praktisch ingesteld, klantvriendelijk en wil je de bezoekers zo goed mogelijk van dienst zijn? Meld je dan aan. We werken in shifts van ongeveer anderhalf uur. Je kunt zelf aangeven hoe vaak je wilt komen helpen.

Tijdsbesteding: Voor inpakkers tussen ± 12.00-19.30 uur. Gastvrouwen en –heren werken in shifts van ongeveer 1,5 uur. Beide volgens rooster.
Benodigde vaardigheden: klantvriendelijk, praktisch ingesteld.

Aanmelden als medewerker

Gastheer/vrouw Pinksterconferentie - Magazines uitdelen

Wat doet een gastheer of -vrouw? Hij of zij heet iedereen van harte welkom op de Pinksterconferentie en staat voor de loopbrug Opwekking Magazine met programmaboekjes uit te delen.

Als gastheer of -vrouw ben jij het warme welkom van Opwekking. Na het (lange) reizen, de parkeerdrukte en een groeiend enthousiasme is het dan eindelijk zover! De gasten komen bij jou langs, worden hartelijk welkom geheten, krijgen een magazine en programmaboekje en zullen daar het hele weekend nog plezier van hebben.

Tijdsbesteding: er wordt in shifts van 2 uur gewerkt.
Benodigde vaardigheden: sociaal, vrolijk, enthousiast, behulpzaam.

Doordat jij het gezicht van Opwekking bent, kan het zijn dat mensen ook met praktische vragen over de conferentie komen. Ben je al langer bekend met de conferentie is dat een pro. Heb je die informatie niet, geen probleem! Je bent welkom! Wil jij dit team komen versterken? Meld je dan aan!

Aanmelden als medewerker

Ontvangst Backstage

Anders dan de naam wellicht doet vermoeden is de afdeling Ontvangst Backstage de eerste afdeling die je tegenkomt bij het betreden van het grote parkeerterrein op het conferentieterrein. De afdeling Ontvangst Backstage ontvangt personen voor wie een snelle toegang tot het terrein gewenst is. Hierbij kan je denken aan medewerkers, standhouders, programmamedewerkers zoals sprekers en artiesten, mindervaliden, genodigde en pers.

Wij ontvangen de mensen met een glimlach, heten ze welkom en zorgen, na controle van de gegevens, dat men snel op de juiste locatie terechtkomt. Van vrijwel iedereen die wij kunnen verwachten is vooraf vastgelegd dat men gaat komen. Deze gegevens zijn beschikbaar op onze werkplekken zodat we deze kunnen verifiëren en de mensen van de juiste papieren, zoals specifieke parkeerkaarten, kunnen voorzien.

  • Toegangscontrole binnenmedewerker: als binnenmedewerker sta je de mensen die zich melden bij de toegangscontrole te woord. Je bent klantvriendelijk en kunt goed overzicht houden. Daarnaast kan je goed met Excel overweg. Beschik jij over deze vaardigheden? Meld je dan aan.
  • Toegangscontrole buitenmedewerker: als buitenmedewerker bewaak je de orde op het terrein rondom de toegangscontrole. Je leidt het verkeer in goede banen. Daarnaast ben je een aanspreekpunt en ben je bereid om te helpen waar dat nodig is. Heb jij verantwoordelijkheidsgevoel, ben jij vriendelijk en kun jij overzicht houden bij onverwachte situaties? Dan ben je van harte welkom in dit team.

Tijdsbesteding: de toegangscontrole is geopend van 8.00 uur ’s morgens tot 22.00 uur ’s avonds en gaat donderdag al van start. Er wordt in shifts gewerkt van ongeveer 4 uur (ochtend, middag of avond).
Benodigde vaardigheden: klantvriendelijk, met Excel kunnen werken, verantwoordelijkheidsgevoel.

Aanmelden als medewerker

Shopwekking

De kampeerwinkel op Opwekking. Afgelopen jaren was dit één balie als onderdeel van de Informatietent maar deze is uitgegroeid tot een aparte winkel; shopwekking. Op deze drukke plek wordt er voldaan aan de vraag naar allerlei artikelen: van pleisters tot luchtbedden en van deodorant tot handdoeken. Ook worden er een paar duizend telefoons opgeladen. Wij zijn op zoek naar enthousiaste vrijwilligers die in deze winkel aan de slag willen. Het werkt als volgt:

  • De baliemedewerker verzamelt de artikelen voor de klant. Er wordt afgerekend met kronen of via pin.
  • Bij het opladen van mobiele telefoons levert de klant zijn telefoon in met een ingevuld formulier. Daarna wordt de telefoon opgeladen.
  • In de kampeerwinkel kan men ook een zgn. ‘powerbank’ kopen. Dat is een kleine accu die al is opgeladen, waarmee een telefoon zonder stroom kan worden opladen. (Zodra de powerbank leeg is, kan deze zelf ook weer worden opgeladen.)

Ben jij geïnteresseerd? Meld je dan aan als vrijwilliger. Wij zien uit naar een gezellige samenwerking.

Tijdsbesteding: de tent is van 9.00 uur ’s morgens tot 22.30 uur ’s avonds geopend. Er wordt gewerkt in ochtend-, middag en avondshifts van ongeveer 4,5 uur.
Benodigde vaardigheden: hoofdrekenen, klantvriendelijk, communicatieve vaardigheden.

Aanmelden als medewerker

Stewardskantoor

Om de conferentie soepel te laten verlopen zijn er een heleboel vrijwilligers nodig. Helaas blijkt er elk jaar een tekort te zijn en daarom aan jou de taak om kampeerders te enthousiasmeren om zich, al is het maar voor een paar uur, in te zetten als vrijwilliger! 

Dit wordt allemaal geregeld vanuit de stewardstent, waar wij bijhouden op welke afdelingen mensen nodig zijn en waar de werving voor nieuwe vrijwilligers plaatsvindt. Achteraf zijn de meeste vrijwilligers erg enthousiast en dankbaar dat zij een bijdrage hebben kunnen leveren aan de conferentie, maar soms hebben ze net even dat zetje nodig om de stap daadwerkelijk te zetten. 

Het is een veelzijdige, sociale taak waarbij vele talenten ingezet kunnen worden. We zijn op zoek naar twee vlotte en gastvrije medewerkers (liefst medewerksters) die het leuk vinden om in teamverband te werken.

Tijdsbesteding: minimaal 3 uur per dag in roosterverband.
Benodigde vaardigheden: klantvriendelijk, goed in mensen enthousiasmeren.

Aanmelden als medewerker

Ontvang het laatste nieuws in je inbox

Ontvang het laatste nieuws en een overzicht van alle activiteiten, producten en acties van Opwekking.