Als Opwekking vinden wij het belangrijk dat de conferentie samen beleefd kan worden. Dat houdt o.a. in dat kampeerders die als grote groep samen willen kamperen zo lang mogelijk de tijd krijgen om vrienden mee te vragen bij hun groep. Maar we willen ook ruimte bieden aan mensen die individueel naar de conferentie komen. Daarom worden groepen vooraf ingedeeld en reserveren we ook ruimte voor individuele kampeerders. We willen op een eerlijke manier de indeling maken door te kijken naar het moment van aanmelden van de deelnemers van een groep.

Grote groepen
De werkwijze rondom grote groepen is in 2014 veranderd ten opzichte van de vorige jaren. De plaats van uw groep is niet meer afhankelijk van het moment van aanmelden van de contactpersoon, maar van elke kampeerder die deel uitmaakt van de groep. Hoe eerder ieder groepslid dit doet, hoe gunstiger dit is voor de veldindeling van de groep. Vanaf 1 februari 2017 is het mogelijk om groepen aan te melden.

Het minimum aantal personen voor een grote groep bedraagt 25. Iedere groep moet een contactpersoon aanstellen die zich ook als zodanig opgeeft naast zijn/haar opgave als kampeerder. Grote groepen zijn verplicht om kwartiermakers vooruit te sturen op donderdag. Dit draagt bij aan de verkeers- en kampeerveiligheid, wat voor zo’n grote conferentie belangrijk is. Vanaf januari 2017 vindt u meer informatie op deze pagina over het aanmelden van groepen.

Kleine groepen
Voor groepen van minder dan 25 personen die bij elkaar willen staan, is het raadzaam om op de vrijdag van de Pinksterconferentie zo vroeg mogelijk te arriveren. Het terrein is vanaf 9.00 uur toegankelijk. De velden worden gevuld in volgorde van aankomst, dus u kunt alleen bij elkaar staan als u als groep tegelijk aankomt. Het lukt helaas niet om ruimte vrij te houden voor kampeerders die later arriveren. Zeker later op de dag kunnen wij niet garanderen dat er nog voldoende open plekken zijn om kampeerders als groep bij elkaar te plaatsen.

Ontvang het laatste nieuws in uw inbox

Ontvang het laatste nieuws en een overzicht van alle activiteiten, producten en acties van Opwekking.