Als Opwekking vinden wij het belangrijk dat de conferentie samen beleefd kan worden. Dat houdt o.a. in dat kampeerders die als grote groep samen willen kamperen zo lang mogelijk de tijd krijgen om vrienden mee te vragen bij hun groep. Maar we willen ook ruimte bieden aan mensen die individueel naar de conferentie komen. Daarom worden groepen vooraf ingedeeld en reserveren we ook ruimte voor individuele kampeerders. We willen op een eerlijke manier de indeling maken door te kijken naar het moment van aanmelden van de deelnemers van een groep.

De plaats van je groep is afhankelijk van het moment van aanmelden van elke kampeerder die deel uitmaakt van de groep. Hoe eerder ieder groepslid dit doet, hoe gunstiger dit is voor de veldindeling van de groep.

Het minimum aantal personen voor een grote groep bedraagt 25. Iedere groep moet een contactpersoon aanstellen die zich ook als zodanig opgeeft naast zijn/haar opgave als kampeerder. Grote groepen zijn verplicht om kwartiermakers vooruit te sturen op donderdag. Dit draagt bij aan de verkeers- en kampeerveiligheid, wat voor zo’n grote conferentie belangrijk is. Lees hieronder hoe het aanmelden van een grote groep in zijn werk gaat.

Checklist

Controleer aan de hand van onderstaande checklist of je niets vergeet. Doe dit begin mei nog een keer.

  • Tussen 1 februari en 19 april contactpersoon grote groep aanmelden.
  • Ieder groepslid (ook de contactpersoon) meldt zich individueel aan als kampeerder individu of gezin. Hoe eerder ieder groepslid dit doet, hoe gunstiger dit is voor de veldindeling van de groep.
  • Op 29 maart ontvangt de contactpersoon een vooraankondigingsmail met alle belangrijke informatie nog een keer op een rij.
  • Op 19 april ontvangt de contactpersoon het formulier voor het aanmelden van de groep.
  • Tussen 19 april en 30 april 12.00 uur de groep aanmelden. In een keer goed invullen, want het kan niet meer gewijzigd worden!
  • Op 4 mei wordt de brief met veldindeling en toegangsbewijzen per post verstuurd naar de contactpersoon.
  • De kwartiermakers komen op donderdag 17 mei tussen 17.00 uur en 21.00 uur naar het terrein om de kampeerplaatsen definitief te reserveren. Zij hebben hiervoor een toegangsbewijs ontvangen van de contactpersoon.
  • Op vrijdag 18 mei vanaf 09.00 uur arriveren de overige groepsleden, die weten op welke locatie ze moeten zijn voor hun groep.
  • Kampeerders die niet zijn aangemeld bij de groep, kamperen niet bij de groep, maar elders op het terrein.

 

Ontvang het laatste nieuws in je inbox

Ontvang het laatste nieuws en een overzicht van alle activiteiten, producten en acties van Opwekking.