Per groep wordt iemand aangewezen die zich als (enige!) contactpersoon voor je groep bij ons aanmeldt als contactpersoon grote groep. De contactpersoon ontvangt alle instructies die nodig zijn om een opgave van het aantal benodigde plaatsen te kunnen doen. Naar aanleiding van die opgave wordt de contactpersoon kort voor de conferentie geïnformeerd over de plaats die aan de groep is toegewezen. De sluitingsdatum voor het aanmelden als contactpersoon voor een groep is donderdag 19 april om 12.00 uur.

Bepalend voor de groepsindeling is het gemiddelde reserveringsnummer van de groep. De plaats van je groep is afhankelijk van het moment van aanmelden van elke kampeerder die deel uitmaakt van de groep. Hoe eerder ieder groepslid dit doet, hoe gunstiger dit is voor de veldindeling van de groep. Medewerkers hebben een lager reserveringsnummer dan kampeerders en kunnen een gunstige invloed hebben op het groepsgemiddelde. 

In het aanmeldingsformulier voor contactpersoon grote groep is het mogelijk om een aantal voorkeursvelden op te geven waar wij voor zover mogelijk rekening mee houden bij de indeling. Wij doen ons best om aan je voorkeur te voldoen.

Aanmelden grote groep 

Ontvang het laatste nieuws in je inbox

Ontvang het laatste nieuws en een overzicht van alle activiteiten, producten en acties van Opwekking.