Kantoorsluiting Opwekking

Het kantoor van Opwekking is van zaterdag 28 juli tot en met zondag 12 augustus gesloten. We zijn daardoor niet op ons algemene telefoonnummer en e-mailadres bereikbaar.

Wanneer u als daggast naar de conferentie komt, is het niet nodig dat u zich van tevoren aanmeldt. Alleen als mensen komen kamperen, is aanmelding vooraf noodzakelijk. Voor mensen die de conferentie bezoeken als daggasten wordt geen entreegeld berekend. Ter bestrijding van de onkosten houden we collectes. Als u met de auto komt, heeft u wel een parkeerkaart à € 9,50 nodig die u ter plekke kunt kopen. Deze is geldig voor één dag. Het is ook mogelijk om een weekendparkeerkaart te kopen à € 19,00. De parkeerkaarten zijn op verschillende plekken op het conferentieterrein te koop. Voor daggasten is het huishoudelijk reglement uit onze algemene voorwaarden van toepassing.

Wanneer u de conferentie financieel wilt ondersteunen, kunt u uw bijdrage overmaken naar IBAN: NL52ABNA0477774482 o.v.v. 'gift conferentie'. Bij voorbaat hartelijk dank!

Bekijk ook de veel gestelde vragen voor daggasten.

Ontvang het laatste nieuws in je inbox

Ontvang het laatste nieuws en een overzicht van alle activiteiten, producten en acties van Opwekking.