Hieronder vindt u alle informatie over de route naar het evenemententerrein Walibi Holland en het parkeren van uw voertuig.

Let op: de locatie van de toegangscontrole voor de kampeerterreinen is op het parkeerterrein aan de andere zijde van de provinciale weg. Onze medewerkers en de gele verkeersborden met 'Camping' begeleiden u naar de juiste locatie, volg a.u.b. de aanwijzingen op. Deze route is ook van kracht voor de kwartiermakers die op donderdag naar het terrein komen. 

Op zaterdag en zondag is het in verband met de verkeersdrukte aan te bevelen rond negen uur 's ochtends op het terrein te arriveren.

Met de auto

Aanrijroute

Als u met de auto naar het conferentieterrein komt, wordt u net vóór het Walibiterrein via borden naar de dijk verwezen die parallel aan de Spijkweg loopt. Vanaf deze dijk rijdt u rechtstreeks naar het parkeerterrein. Volgt u a.u.b. de aanwijzingen op de borden en van onze vrijwilligers nauwlettend op.

Route

  • Vanuit Zwolle/Apeldoorn: Volg vanaf knooppunt Hattemerbroek (A28/A50) de N50 richting Kampen. Neem afslag Dronten (N307) en volg vanaf daar de borden Walibi/Opwekking.
  • Vanuit Utrecht/Amersfoort: Neem op de A28 afslag Harderwijk/Lelystad en volg vanaf daar de borden Walibi/Opwekking.
  • Vanuit Noord-Holland: via N302 Enkhuizen/Lelystad. Volg vanaf daar de borden Walibi/Opwekking.
  • Vanuit Amsterdam/Almere/Hilversum: Neem op de A6 afrit 5 Zeewolde/Almere-Stad. Volg vervolgens de N305 en de borden Walibi/Opwekking. 

Parkeren

Zowel kampeer- als daggasten parkeren hun auto aan de overkant van de provinciale weg. Via een loopbrug, die over deze weg wordt geplaatst, kunt u het conferentieterrein bereiken. Dit wordt door middel van bebording duidelijk aangegeven. Kampeergasten kunnen op vrijdag en op maandag wél de kampeerterreinen oprijden om te laden en te lossen. Het conferentieterrein is verder gedurende het hele weekend autovrij. Er geldt tijdens het weekend op het gehele terrein een wegsleepregeling.
Lees hier meer over het parkeren voor invaliden en onze extra voorzieningen. 

Parkeerkosten

Er worden parkeerkosten in rekening gebracht om de huurprijs van het parkeerterrein te bekostigen. Daggasten kunnen hun parkeerkaart bij de kassa's op het conferentieterrein kopen. Kosten zijn € 9,50 per dag of € 19,00 voor een kaart die het hele weekend geldig is. Kampeergasten kopen hun parkeerkaart via hun kampeernota en krijgen deze vooraf thuisgestuurd. De controle van uw parkeerkaart vindt plaats bij uw vertrek vanaf de parkeerplaats.

Pendeldienst MAF

De MAF (Mission Aviation Fellowship) verzorgt een gratis pendeldienst met golfkarren van het parkeerterrein naar de loopbrug en terug. Wat de MAF doet, is mensen op moeilijk bereikbare en afgelegen plaatsen brengen. De parkeerplaats op Opwekking is ook behoorlijk afgelegen. Stap daarom in bij de MAF Pendeldienst en bewaar uw energie voor wat Opwekking u te bieden heeft. Er rijden meer dan 10 golfkarren. We proberen de wachttijd zoveel mogelijk te beperken. 

De pendelkarren rijden op de volgende tijden: 

Vrijdag 18.00 - 24.00 uur
Zaterdag  08.00 - 24.00 uur
Zondag 08.00 - 24.00 uur
Maandag 08.00 - 14.00 uur

Tijden onder voorbehoud van o.a. voldoende vrijwilligers (meehelpen met rijden kan door aan te melden op www.maf.nl/pendeldienst). 

Cargoservice

Voor het vervoer van bagage zijn er twee speciale cargokarren beschikbaar. Let op, de bagagekarren gaan tot de loopbrug en niet verder.

MAF

MAF vliegt hulpverleners en evangelisten naar moeilijk bereikbare gebieden. Kwetsbare mensen ontvangen zo hulp en het evangelie. Voor meer informatie zie www.maf.nl.

Vervoersdienst Opwekking

De vervoersdienst van Opwekking rijdt voor speciale doelgroepen heen en weer zoals artiesten en sprekers. Daarnaast is deze dienst ook beschikbaar voor het vervoer tussen NS station Harderwijk en het conferentieterrein. Het busje rijdt als aanvulling op de Walibi Express (Connexxion 247), wanneer deze niet rijdt. Het laatste busje rijdt in aansluiting op de laatste treinen. Als het busje bij de halte vol is, wordt er gereden. Wanneer u staat te wachten en er komt geen busje, dan kunt u de pendeldienst ook telefonisch bereiken op nummer 088-352 67 70. Zie voor de halte de plattegrond.

Met openbaar vervoer

Vanaf NS station Harderwijk vertrekt een groot deel van de dag de speciale Walibi Express (lijn 247) naar het evenemententerrein. De reistijd is ongeveer 25 minuten. Voor deze rit betaalt u de normale OV-tarieven. Voor informatie over bus- en treintijden kunt u bellen naar 0900-92 92 (90 cent p/m met een maximum van € 18) of kijk op www.9292.nl. De Walibi Express rijdt alleen tijdens de openingstijden van Walibi Holland. Als de Walibi Express niet meer rijdt is het mogelijk om contact op te nemen met onze vrijwilligers van de vervoersdienst via telefoonnummer 088-352 67 70. Zij staan klaar om in overleg van en naar NS station Harderwijk en NS station Dronten te rijden.

Brengen en ophalen

Daggasten

Op loopafstand van het conferentieterrein is een zogenoemd ‘Brengen en ophalen’ plek ingericht. Deze is bedoeld als brenglocatie voor ouders, vrienden etc. die u op deze manier zo dicht mogelijk bij het conferentieterrein kunnen afzetten. Deze locatie is daarnaast ideaal omdat er bij het ophalen vrijwel geen hinder is van files. U bent er zo weer weg. 

U vindt het ‘Brengen en ophalen’ punt bij de ingang van het conferentieterrein aan de Spijkweg, vlakbij het hoofdterrein. Volg de gele borden waarop ‘Brengen & halen’ staat aangegeven. Vanaf de ‘Brengen & halen’ plek kunt u lopend het conferentieterrein op. Het is niet toegestaan te parkeren op deze plaats, uw chauffeur moet direct weer vertrekken. 

Kampeergasten

Komt u kamperen en wordt u weggebracht door iemand anders? Overleg met uw chauffeur of hij/zij u op het kampeerterrein afzet of op de parkeerplaats. Als u op het kampeerterrein wordt afgezet, legt u het bewijs van inschrijving achter de voorruit van de auto waarmee u wordt weggebracht en volgt uw chauffeur de borden 'Camping'. Bereid uw chauffeur erop voor dat het afzetten op het kampeerterrein veel tijd in beslag neemt.

Als u niet op het kampeerterrein wilt worden afgezet, kunt u uitstappen op het speciale 'Brengen en ophalen' punt bij de ingang van het conferentieterrein aan de Spijkweg, op loopafstand van de kampeerterreinen. Uw chauffeur volgt de borden ‘Brengen & halen’. Uw chauffeur kan dan direct het terrein weer verlaten. Vanaf de ‘Brengen en halen’ plek kunt u lopend het conferentieterrein op. Het is niet toegestaan te parkeren op deze plaats, uw chauffeur moet direct weer vertrekken.

Met de fiets

Bezoekers die een accommodatie in de omgeving hebben of in de omgeving wonen, kunnen het beste met de fiets naar het conferentieterrein komen. De route naar het conferentieterrein staat met borden aangegeven. Aan het begin van het terrein is een fietsenstalling ingericht. Fietsen is op het de programmaterreinen niet toegestaan vanwege de vele voetgangers.

Ontvang het laatste nieuws in je inbox

Ontvang het laatste nieuws en een overzicht van alle activiteiten, producten en acties van Opwekking.