Op het conferentieterrein zijn diverse cateringpunten, namelijk een snacktent op het hoofdterrein, een snackpunt bij de brug en een snackpunt op het jongerenterrein. Daarnaast zijn er op het terrein kramen waar je vis, ijs, poffertjes, pannenkoeken, salades, smoothies, pizza, tosti's, (belegde) broodjes of kebab kunt kopen. Ook zijn er diverse andere punten waar je terecht kunt voor drinken en snacks, zoals het Compassion Café, Jacob's Apple Pie, het koffietentje naast het snackpunt bij de brug, Moving Coffee op de MissionPlaza, de tent van TEAR op de MissionBoulevard en in de Keet op het jongerenterrein. 

In de snacktent op het hoofdterrein zijn diverse snacks zoals soep, broodjes, patat en koffie verkrijgbaar. Ook worden op bestelling eenvoudige maaltijden aangeboden die je in het restaurantgedeelte van de tent kunt opeten. Je kunt hier ook verse broodjes kopen; de keuze is uit losse onbelegde broodjes, belegde broodjes of een compleet ontbijt. Je kunt je ontbijt gebruiken in ons restaurant tussen 07.30 en 10.00 uur. De onbelegde broodjes zijn 's morgens van 07.00 tot 10.00 uur verkrijgbaar. De belegde broodjes zijn verkrijgbaar vanaf 10.00 uur. Je kunt de broodjes ter plekke kopen, maar ook vooraf bestellen via het bestelformulier.

Warme maaltijden kunnen tijdens de conferentie besteld worden, maar ook vooraf via het bestelformulier. Tijdens de conferentie kunnen de maaltijden besteld worden bij de kassa in de snacktent op het hoofdterrein, waar je ook gelijk kunt afrekenen. Voor de maaltijd van zaterdag en zondag geldt: bestellen vóór 14.00 uur. Je kunt de maaltijden tussen 17.30 en 19.00 uur gebruiken in het restaurantgedeelte van de snacktent. Voor de maaltijd van maandag geldt: bestellen vóór 10.00 uur. Je kunt de maaltijd gebruiken tussen 13.00 en 14.30 uur in het restaurantgedeelte van de snacktent.

Het afrekenen van snacks, broodjes en maaltijden kan per pin of met zgn. 'kronen' (plastic muntjes). Op het conferentieterrein zijn diverse verkooppunten aanwezig waar je deze per stuk kunt kopen. Een grijze kroon is € 1,- en een turquoise kroon is € 0,20. (Let op: dit jaar is het laatste jaar dat de witte en blauwe kronen kunnen worden ingeleverd.)

Vooraf bestellen kan via het bestelformulier.

Bestelformulier catering

 

Assortiment en prijzen bestelservice:

Losse broodjes  
Croissant € 0,80
Granenbol € 0,80
Pistolet wit € 0,80
Pistolet bruin € 0,80
Kaiserbroodje € 0,40
Krentenbol     € 0,80
   
Belegde broodjes  
Kaiserbroodje ham of kaas € 1,60
Pistolet wit ham of kaas € 2,00
Pistolet bruin ham of kaas € 2,00
   
Ontbijt compleet € 4,75
2 belegde broodjes naar keuze  
en een krentenbol of croissant  
met koffie of thee en jus d’orange  
   
Eenvoudige warme maaltijden  
Volwassenen € 9,00
Kinderen t/m 12 jaar € 5,00
   
Zaterdag:  
   Soep  
   Kip Tandoori  
   Dessert  
Zondag:   
   Soep  
   Vlees met aardappels en groenten  
   Dessert  
Maandag:  
   Soep  
   Nasi met saté ajam  
   Dessert  

Ontvang het laatste nieuws in je inbox

Ontvang het laatste nieuws en een overzicht van alle activiteiten, producten en acties van Opwekking.