Er zijn verschillende extra voorzieningen beschikbaar.

WiFi

Er is draadloos internet beschikbaar op het conferentieterrein gedurende het hele weekend. Hiervoor zijn speciale WiFi-hotspots ingericht op het hoofd-, jongeren- en tienerterrein.

Tolken gebarentaal en schrijftolken

Tijdens de samenkomsten zijn er tolken gebarentaal aanwezig in een speciaal hiervoor gereserveerd gedeelte van de tent. U kunt zich hiervoor aanmelden door het sturen van een e-mail naar . Daarnaast zijn er ook schrijftolken voor mensen die het gesproken woord lastig kunnen verstaan. Zij tikken in wat er wordt gezegd, zodat u kunt meelezen. Ook hiervoor kunt u zich aanmelden via eerder genoemd e-mailadres.

Simultaanvertaling

Tijdens de samenkomsten is er Nederlands-Engelse vertaling beschikbaar. Om gebruik te maken van deze service kunt u voorafgaand aan de samenkomst een headset afhalen bij de informatietent. Deze service is gratis. Om de headset te kunnen lenen moet u uw legitimatiebewijs afgeven, bij inlevering van de set ontvangt u deze weer terug.

Mindervaliden in de samenkomst

In de grote samenkomsttent is een speciaal gedeelte voor mensen in een rolstoel. Hiervoor hoeft u zich niet aan te melden. In de andere programmatenten is dit per tent verschillend geregeld. U kunt ter plaatse vragen of er plaatsen voor mindervaliden zijn gereserveerd. In de meeste gevallen kunt u hiervan uitgaan.

Parkeren invaliden

Mensen die gebruik maken van een rolstoel, kunnen hun auto dichtbij parkeren. Hiervoor kunt u zich melden bij de portakabin Ontvangst Backstage aan het begin van het conferentieterrein. Volgt u hiervoor de borden 'Backstage/medewerkers'.

Lees meer over onze extra voorzieningen voor kamperen

 

Ontvang het laatste nieuws in je inbox

Ontvang het laatste nieuws en een overzicht van alle activiteiten, producten en acties van Opwekking.