Workshop: Goddelijke woorden over aanbidding

Na hun ontmoeting met Jezus riepen de Emmaüsgangers uit: ’Brandde ons hart niet toen Hij onderweg met ons sprak en de Schriften voor ons ontsloot?’ (Lukas 24:37). Dat is precies wat goede theologie (Gods Woord) doet: het leidt tot lofprijzing en verlangen naar God. Aanbidding is één van de grote thema’s in de Bijbel. Maar waarom vindt God het eigenlijk zo belangrijk voor ons en wat betekent dat voor onze samenkomsten en zangdiensten? In dit seminar krijg je de antwoorden. En ik hoop je opnieuw in vuur en vlam te zetten voor Jezus.

"Ik ben Bart Visser, getrouwd met Ineke en trotse pleegvader van 4 kinderen. Ik studeerde piano in Zwolle en theologie in Amsterdam. Ik werk als pianist en/of arrangeur aan projecten van Opwekking, Sela en Het Boekencentrum. Ik vind het prachtig om na te denken over de relatie tussen muziek en theologie en dit praktisch uit te werken"


 

Workshop: Wie volgt?

Kan jij, als zangleider, zanger of bandlid, mensen meenemen op een (na)volgbare manier? En waar breng je ze naar toe? En hoe doe je dat op een manier die bij jou past? Dit gaan we bespreken en vooral DOEN!

"Ik ben Talitha Grotenhuis-Nawijn, 48 jaar en getrouwd met Bert. Ik heb 4 plus-kinderen en 3 kleinkinderen. In het dagelijks leven ben ik zangeres, zangcoach, dirigent en songwriter. Mijn passie is waarheid: ons leven ontdaan van leugen en onbelangrijke zaken en gevuld met leven en liefde"


 

Workshop voor bands door Iwan Sahertian

Muziek is een prachtig hulpmiddel om mensen te inspireren en te activeren om tot een persoonlijke aanbidding. In deze workshop staat de kracht van muziek centraal en ook de vraag hoe je dat kunt inzetten in je eigen kerk of gemeente. We gaan (voornamelijk) praktisch aan de slag en een aantal deelnemers aan de workshop mag het podium betreden om on-the-spot bandcoaching te krijgen. Zowel de rol van complete band als de individuele muzikant/vocalist komt in deze workshop zoveel mogelijk aan bod.

 "Ik ben Iwan Sahertian, 44 jaar en getrouwd met Rebekka. Samen hebben we drie fantastische mooie kinderen. In het dagelijks leven zijn wij muzikant/vocalist en geven wij leiding aan de specialisatie Worship Track van fulltime Bijbelschool Kingdom Life College, en aan School of Worship (parttime school). Daarnaast zijn wij eindverantwoordelijk voor het gehele worshipteam van de EC Europoort in Rotterdam.

Ontvang het laatste nieuws in je inbox

Ontvang het laatste nieuws en een overzicht van alle activiteiten, producten en acties van Opwekking.