Inschrijving
Inschrijving geschiedt alleen door middel van een volledig ingevuld online inschrijfformulier via Buzaroo. Na afronding van je inschrijving kun je het factuurbedrag meteen betalen waarna je automatisch een bevestiging per e-mail ontvangt. In de week voorafgaand aan de conferentie ontvang je de laatste informatie per e-mail.

Betaling
Betaling van je inschrijving kan via iDeal (meteen bij inschrijven) of via overboeking. Wanneer je kiest voor iDeal en je iDealbetaling de eerste keer niet gelukt is, heb je de mogelijkheid om het nogmaals te proberen via je Buzaroo-account.
Wanneer je kiest voor overboeking heb je twee weken de tijd het verschuldigde bedrag te betalen. Na deze twee weken vervalt je aanmelding automatisch en moet je je opnieuw aanmelden.

Wijzigen of annuleren
Een wijziging of annulering van je opgave kan uiterlijk één week voordat de conferentie start schriftelijk of via e-mail aan doorgegeven worden. Hier zijn € 10,- annuleringskosten aan verbonden. Vanaf een week voor de conferentie is het niet meer mogelijk om je opgave te wijzigen of te annuleren. Telefonisch doorgeven van wijzigingen of annuleringen is niet mogelijk.

© 2017 Stichting Opwekking

Ontvang het laatste nieuws in je inbox

Ontvang het laatste nieuws en een overzicht van alle activiteiten, producten en acties van Opwekking.