Inschrijving
Inschrijving geschiedt alleen door middel van een volledig ingevuld online inschrijfformulier via Buzaroo. Na afronding van uw inschrijving kunt u het factuurbedrag meteen betalen waarna u automatisch een bevestiging per e-mail ontvangt. In de week voorafgaand aan de conferentie ontvangt u de laatste informatie per e-mail.

Betaling
Betaling van uw inschrijving kan via iDeal (meteen bij inschrijven) of via overboeking. Wanneer u kiest voor iDeal en uw iDeal betaling de eerste keer niet gelukt is, heeft u de mogelijkheid om het nogmaals te proberen via uw Buzaroo-account.
Wanneer u kiest voor overboeking heeft u twee weken de tijd het verschuldigde bedrag te betalen. Na deze twee weken vervalt uw aanmelding automatisch en moet u zich opnieuw aanmelden.

Wijzigen of annuleren
Een wijziging of annulering van uw opgave kunt u uiterlijk één week voordat de conferentie start schriftelijk of via e-mail aan doorgeven . Hier zijn € 10,- annuleringskosten aan verbonden. Vanaf een week voor de conferentie is het niet meer mogelijk om uw opgave te wijzigen of te annuleren. Telefonisch doorgeven van wijzigingen of annuleringen is niet mogelijk.

© 2017 Stichting Opwekking

Ontvang het laatste nieuws in je inbox

Ontvang het laatste nieuws en een overzicht van alle activiteiten, producten en acties van Opwekking.