Open Doors dag

Het jarenlange geweld in Syrië en Nigeria heeft een enorme impact. Het raakt de kerk keihard. Volwassenen en kinderen raken getraumatiseerd. Maar vurig gebed en traumahulp doen wonderen in de levens van vervolgde christenen. Op 5 november is de jaarlijkse Open Doors-dag, tijdens deze dag kan je christenen ontmoeten die een hoge prijs betalen voor hun geloof. Opwekking Services ondersteunt dit inspirerende evenement.

Ondersteuning Opwekking Services
Al tien jaar helpt Opwekking Services mee met de Open Doors-dag. Zo waren we bij de overstap van de IJsselhallen in Zwolle naar de Jaarbeurs in Utrecht en mochten we vorig jaar het 60-jarig jubileum van Open Doors mee vieren. Opwekking Services ondersteunt het evenement op facilitair gebied, van tekeningen tot vergunningen en van een veiligheidsplan tot het plaatsen van toiletten. Daarnaast helpen ieder jaar ook trouwe vrijwilligers van Opwekking om de Open Doors-dag mogelijk te maken. Het is iedere keer weer een bijzonder evenement waar wij graag ons steentje aan bijdragen.  

Open Doors-dag ‘Heel de kerk’
Kom ook naar de Open Doors-dag op 5 november in de jaarbeurs in Utrecht. Dit jaar staat het thema ‘Heel de kerk’ centraal. Met dit thema wordt stilgestaan bij de eenheid van de kerk en de zorg voor elkaar. Traumazorg en andere vormen van hulp helpen christenen in landen als Syrië en Nigeria weer op de been. Sprekers zijn Mariam uit Nigeria, pastor Jamal uit Libanon en ds. Ron van der Spoel. Naast het hoofdprogramma is er ook een speciaal, interactief kinderprogramma met liedjes, spelletjes en workshops die de vervolgde kerk dichtbij brengen. De toegang tot de Open Doors-dag is gratis, wel betaalt u per ticket €2,50 reserveringskosten.

Meer informatie over de Open Doors-dag en over het aanmelden is te vinden op de website www.opendoors.nl

Ontvang het laatste nieuws in je inbox

Ontvang het laatste nieuws en een overzicht van alle activiteiten, producten en acties van Opwekking.