Ben jij een ster in organiseren en ontzorgen?

Drie afspraken die liever gisteren dan vandaag gepland moeten worden, het uitwerken van een vergaderverslag, een collega die vandaag een handtekening nodig heeft, die complexe afspraak plannen voor de projectmanager die met drie externe partijen aan tafel moet en het liefst nog volgende week, een stapel archiefwerk. Als jouw eerste reactie is ‘dat regel ik wel even’, dan zit je goed. Wegens vertrek van een collega zijn wij op zoek naar een:

Managementassistent (m/v)
(16-24 uur, vrijwilligersfunctie)

In deze functie ben je verantwoordelijk voor al het regelwerk van de directeur en het managementteam. Je zorgt ervoor dat zij hun werk kunnen doen en jij ondersteunt hen daarbij proactief. Daarvoor werk je nauw samen met de directeur en het managementteam en ontzorg je hen in hun dagelijks werk, zodat zij zich kunnen richten op hun kerntaak.

Wat we van jou verwachten
Wij zoeken een energieke assistent die op een integere en actieve manier zorgt voor rust en structuur.
Je bent accuraat en houdt je zaakjes goed op orde. Het regelen en organiseren zit je in je bloed. Je bent in staat een stap vooruit te denken en zaken vroegtijdig te signaleren. Je hebt daarbij een proactieve houding en weet te allen tijde het overzicht te behouden. Je bent gewend om zelfstandig te werken en je staat stevig in je schoenen. Je hebt een dienstverlenende instelling naar collega’s en relaties buiten de organisatie. Bij Opwekking geven we ons werk inhoud vanuit onze levende relatie met God.

Wat zijn je taken?

 • Je regelt afspraken en plant mede het werk voor de directeur en het managementteam.
 • Je verzorgt correspondentie voor de directeur en het managementteam (e-mail en post)
 • Je bewaakt termijnen van lopende zaken, voorgenomen besluiten en deadlines.
 • Op verzoek notuleer je vergaderingen, bijvoorbeeld van het managementteamoverleg.
 • Je onderhoudt contacten met collega’s en met relaties in Nederland en elders op de wereld.
 • Je zorgt voor het beheer van het archief en legt dossiers aan.
 • Je draagt er zorg voor dat allerhande ondersteunende werkzaamheden worden uitgevoerd ten behoeve van de directeur, het managementteam en de projectmanager en vindt het geen probleem om hand–en spandiensten te verrichten voor de overige collega’s.

Minimale eisen

 • Je beschikt over hbo werk- en denkniveau en hebt minimaal twee jaar ervaring in een soortgelijke secretariële functie.
 • Je hebt uitgebreide kennis van geautomatiseerde systemen zoals Outlook, Word, Excel en PowerPoint.
 • Je hebt een uitstekende mondelinge en schriftelijke beheersing van de Nederlandse taal en volledige schriftelijke beheersing van de Engelse taal.
 • Je bent minstens 4 dagdelen beschikbaar op kantoor en de overige uren thuis bereikbaar.
 • Je bent bereid om, naast de reguliere werktijden, samen de schouders onder het werk van Opwekking te zetten tijdens diverse activiteiten in het weekend (bv. de Pinksterconferentie) en bent daarbij flexibel inzetbaar.
 • Je leeft en werkt vanuit een persoonlijke relatie met God en je wilt dit graag uitdragen in wie je bent en wat je doet.
 • Je woont in de regio.

Wat bieden wij?

Een afwisselende functie in een christelijke organisatie die, ondanks haar lange bestaan, volop in ontwikkeling is. En: een zelfstandige functie waarbij je zelf invloed kunt uitoefenen op je rol en werkzaamheden. Het betreft een vrijwilligersfunctie met daarbij passende vergoedingen. We bieden je toegang tot geautomatiseerde systemen waardoor het mogelijk is om een deel van de werkzaamheden vanuit huis te realiseren.

Solliciteren of meer informatie?

Herken je jezelf volledig in bovenstaand profiel en wil je met een gemotiveerd team aan de slag om bij te dragen aan de missie van Opwekking? Stuur dan voor 11 december 2017 een e-mail met je uitgebreide motivatie, beschikbaarheid en je cv naar Geertruida Otten (Manager HR) via o.v.v. ‘Vacature Managementassistent’. Je kunt Geertruida ook bellen voor informatie over de functie (op maandag, dinsdag of donderdag via 088-352 67 00).

Ontvang het laatste nieuws in uw inbox

Ontvang het laatste nieuws en een overzicht van alle activiteiten, producten en acties van Opwekking.