Ben jij de Marketing- en communicatieadviseur die meewerkt aan de positionering van Opwekking in het algemeen en binnen projecten? Weet jij hoe je onze achterban blijft binden en boeien en ben je sterk in zowel plannen maken als deze ook zelf uitvoeren? Stichting Opwekking is per direct op zoek naar een ervaren, energieke en gedreven

Marketing- en communicatieadviseur
(24-28 uur)

De functie van Marketing-en communicatieadviseur is nieuw binnen Stichting Opwekking.
Tot nu toe is alleen projectmatig op marketing en communicatie ingezet. Om Opwekking nog gestructureerder te positioneren is besloten een stevige Marketing-en communicatieadviseur aan het vaste team toe te voegen. In deze functie ben je het eerste aanspreekpunt voor alle marketing en communicatie van Stichting Opwekking. Jij bent in staat om de marketing en communicatie te optimaliseren en daarmee de positionering van Opwekking naar een hoger plan te tillen.

WAT GA JE DOEN?

Als Marketing-en communicatieadviseur ben je verantwoordelijk voor de ontwikkeling en implementatie van een marketing-en communicatiestrategie. Je ontwikkelt plannen, je initieert campagnes en voert samen met je team de campagne-acties uit. Je bent zelfsturend en hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel. Je denkt in kansen en oplossingen en werkt gestructureerd. Je stuurt functioneel het marketing-en communicatieteam aan en brengt jouw vakkennis aan ze over.

Je vertaalt het meerjarenbeleid naar concrete (jaar)plannen, je realiseert de doelstellingen en bewaakt budgetten, media- en projectplanning, je bent het eerste aanspreekpunt voor de media en je bent verantwoordelijk voor alle socialmediakanalen.

WAT VRAGEN WIJ

 • Je leeft en werkt vanuit een persoonlijke relatie met God en je wilt dit graag uitdragen in wie je bent en wat je doet
 • Je hebt passie voor de doelstelling van Opwekking
 • Je bent een krachtige en inspirerende collega die mensen verbindt en weet mee te krijgen
 • Je bent proactief, creatief en denkt oplossingsgericht
 • Je gaat doelgericht te werk, waarbij je snapt dat bepaalde zaken ad hoc gaan
 • Je beschikt over een hands-onmentaliteit, waarbij je naast het schrijven van plannen ook zelf meewerkt in de uitvoering van marketing-en communicatieactiviteiten
 • Je voelt je comfortabel in een organisatie die in ontwikkeling is
 • Je bent bereid om, naast de reguliere werktijden, samen de schouders onder het werk van Opwekking te zetten tijdens diverse activiteiten in het weekend, waaronder de Pinksterconferentie. Daarin ben je flexibel inzetbaar.
 • Je hebt een hbo- of wo-opleiding afgerond, bij voorkeur in een commerciële of bedrijfskundige richting (bij voorkeur NIMA-Marketing B, SRM Marketingcommunicatie of een vergelijkbare vakopleiding)
 • Je hebt werkervaring opgedaan in een soortgelijke organisatie
 • Je hebt aantoonbare kennis van de kerkelijke kaart van Nederland
 • Je acteert op tactisch en operationeel niveau en weet theorie om te zetten in actiegericht en pragmatisch handelen
 • Je hebt aantoonbare kennis van marketing, communicatie en (strategische) bedrijfsprocessen
 • Je hebt aantoonbare kennis van public relations, online-en social media


WAT HEBBEN WE JOU TE BIEDEN?

Stichting Opwekking is een kleine organisatie die volop in ontwikkeling is. We hechten veel waarde aan onze informele sfeer en er is veel ruimte is voor creativiteit en eigen inbreng. Je komt te werken in een team van twintig collega’s. Ons kantoor is gevestigd in Putten.

INTERESSE?

Herken je jezelf volledig in bovenstaand profiel en wil je met een gemotiveerd team aan de slag om bij te dragen aan de toekomst van Opwekking?
Stuur dan vóór 1 december 2017 een e-mail met je uitgebreide motivatie, beschikbaarheid en je cv naar Geertruida Otten (Manager HR) via o.v.v. ‘Vacature Marketing- en communicatieadviseur’.

Ontvang het laatste nieuws in uw inbox

Ontvang het laatste nieuws en een overzicht van alle activiteiten, producten en acties van Opwekking.