Kantoorsluiting Opwekking

Het kantoor van Opwekking is van zaterdag 28 juli tot en met zondag 12 augustus gesloten. We zijn daardoor niet op ons algemene telefoonnummer en e-mailadres bereikbaar.

Jarenlang heeft de Gele Gids (en later de Evangelische Adressen Gids) christenen de weg gewezen in de veelheid van christelijke gemeenten en organisaties. Waar vind ik in mijn omgeving een evangelische gemeente? Welke organisatie kan mij helpen bij mijn problemen? Hoe kom ik in contact met een zendingsorganisatie? Op al deze vragen en meer gaf het handige naslagwerkje antwoord. Jaarlijks werden de organisaties die erin vermeld stonden aangeschreven om de gids up-to-date te houden en de gebruiker van de meest recente informatie te kunnen voorzien.

In 2014 is de Evangelische Adressen Gids online gegaan, en kan iedereen de vermeldingen via www.evangelischeadressengids.nl raadplegen. Dat is dan ook de reden dat na 45 jaargangen het doek valt voor de papieren gids. De digitale versie heeft veel voordelen: de site is direct toegankelijk, adverteren is flexibeler en aantrekkelijker, en vermeldingen kunnen door organisaties zelf direct online gewijzigd worden. Daarnaast zal Opwekking zelf ook kerken en organisaties die vermeld staan jaarlijks benaderen om de gegevens actueel te houden.

Ontvang het laatste nieuws in je inbox

Ontvang het laatste nieuws en een overzicht van alle activiteiten, producten en acties van Opwekking.