Softwareontwikkelaar C# .NET gezocht

Voor de ontwikkeling van het softwarepakket OPS zoeken we versterking van het ontwikkelteam. OPS is een Windows applicatie die geschreven is in .NET met WPF en gebruikers in staat stelt om liederen en andere media te projecteren in kerken en gemeenten.

  • Heb jij (professionele) ervaring met softwareontwikkeling in .NET?
  • Vind je het een uitdaging om met nieuwe technieken aan de slag te gaan en in een leuk vrijwilligersteam actief te zijn?
  • Heb je tijd beschikbaar en kun je goed samenwerken?

Graag komen we dan met jou in contact.

Heb je interesse? Stuur je reactie naar 

OPS Pro is een multimediaal presentatieprogramma waarmee u in uw gemeente op eenvoudige wijze de teksten van liederen kunt presenteren, PowerPoint presentaties en videoclips kunt weergeven. Ook bevat het pakket afdrukmogelijkheden voor liedbladen en liedbundels. Het OPS Pro pakket bevat de volledige serie Opwekkingsliederen, Opwekking voor Kids en life@opwekking. Daarnaast zijn de muziekbundels van Timotheüs, de bundels van Johannes de Heer en de Unie van Baptisten opgenomen. Gebruikers hebben de mogelijkheid om eigen of andere liederen toe te voegen. Elk jaar rond Pinksteren verschijnt een nieuwe versie.

Na de eerste aanschaf van OPS Pro kan men zich registreren als gebruiker; dat geeft jaarlijks recht op een voordelige update. Zo blijft u up-to-date en hebt u altijd de nieuwste liederen tot uw beschikking. OPS Pro is vanaf 2015 alleen als download beschikbaar en dient geactiveerd te worden via een door de gebruiker te ontvangen activatiebestand in combinatie met het e-mailadres.

De aanvullende achtergronden en filmpjes zijn hier te downloaden.

Bestellen kan via onze webwinkel. De volgende video toont u hoe u OPS Pro bestelt, download en installeert. 

Ontvang het laatste nieuws in uw inbox

Ontvang het laatste nieuws en een overzicht van alle activiteiten, producten en acties van Opwekking.