Opwekking heeft gebruikersvriendelijke software ontwikkeld om snel en eenvoudig de teksten van liederen via de beamer te projecteren: OPS Pro. Ook powerpointpresentaties en videoclips kunnen worden weergegeven. In het pakket zijn handige tools ingebouwd, zoals zoekfuncties op woord, toonsoort, categorie of een Bijbeltekst, het beheren van liedbundels, en het afdrukken van liedteksten. Daarmee kun je met enkele muisklikken een playlist samenstellen voor samenkomsten en diensten.

De basismodule bevat de volledige serie Opwekkingsliederen, Opwekking voor Kids en . Ook zijn de muziekbundels van Timotheüs, de bundels van Johannes de Heer en de Unie van Baptisten opgenomen. Daarnaast bestaat de mogelijkheid om eigen of andere liederen toe te voegen, door handmatige invoer of met behulp van de importfunctie. Verder kan het pakket naar eigen voorkeur worden aangepast: indeling van de teksten, keuze uit lettertype en – grootte en achtergrondkleur of –afbeelding. Andere mogelijkheden zijn: foto’s toevoegen aan de playlist en projecteren, tweetalige liederen projecteren, mp3 muziek koppelen aan een lied en afspelen (als alternatief voor muzikale begeleiding).

Na de eerste aanschaf van OPS Pro sta je automatisch geregistreerd als gebruiker; dat geeft jaarlijks recht op een voordelige update die met Pinksteren beschikbaar komt. Voor gebruikers van OPS is er een gratis (digitale) helpdesk beschikbaar. Meer informatie over de aanschafprijs en de prijs van de jaarlijkse update is te vinden in onze webwinkel. Daar is OPS Pro ook te bestellen. Vragen over OPS ontvangen we graag via het vragenformulier.

 

Ontvang het laatste nieuws in je inbox

Ontvang het laatste nieuws en een overzicht van alle activiteiten, producten en acties van Opwekking.