U kunt voor OPS Pro een 5 users-licentie of een 10 users-licentie aanschaffen. Met deze licenties is het toegestaan OPS Pro te installeren op vijf (of tien) computers, zodat u met meer personen gebruik kunt maken van dezelfde OPS Pro download met de verkregen activatiegegevens. Dit mogen zowel desktop- als laptop-computers zijn. Eén ‘centrale opslagplaats' binnen uw kerk of gemeente op een (bedrijfs)netwerk met maximaal vijf (of tien) gebruikers is toegestaan. Het is niet toegestaan om de database van OPS Pro op een netwerk te plaatsen, als hierdoor de database direct toegankelijk is voor meer dan vijf (of tien) verschillende gebruikers. De geldigheidsduur van de licenties is van Pinksteren tot en met Pinksteren het daaropvolgende jaar.

De licentie voor 5 of 10 gebruikers dient u apart te bestellen naast de normale licentie met activatiegegevens. De prijs voor een 5 user-licentie is € 37,50 en voor een 10 user-licentie is dat € 72,50. Bestellen kan via onze webwinkel. Als u de licentie na 1 december, maar vóór Pinksteren dat jaar koopt, betaalt u de helft van de prijs.

Om liederen van OPS Pro te kunnen gebruiken voor het projecteren in uw kerk/gemeente heeft u een aparte licentie van de Christian Copyright Licensing International (CCLI) nodig. U kunt de licentie aanvragen via www.ccli.nl. De CCLI verleent toestemming aan kerken en organisaties om zonder omslachtige procedures op betaalbare wijze, legaal liedteksten te mogen afdrukken en projecteren bij kerkelijke activiteiten zoals samenkomsten, huisgroepen, jeugd - en kinderwerk, tijdens conferenties en degelijke.

Ontvang het laatste nieuws in je inbox

Ontvang het laatste nieuws en een overzicht van alle activiteiten, producten en acties van Opwekking.