Hoewel we met grote zorgvuldigheid OPS Pro 2012 hebben samengesteld, is helaas gebleken dat bij een deel van onze gebruikers het installeren niet goed verloopt als OPS Pro 2011 reeds geïnstalleerd is op de computer . De zogenoemde SongUpdater geeft dan problemen. Er is inmiddels een update beschikbaar op deze website om dit probleem te verhelpen. Om te controleren of er al een update is adviseren we om de volgende handeling uit te voeren: kies de Windows START knop en klik 'Alle pogramma's', selecteer 'Opwekking 2012' en klik dan op 'Controleer op updates'. Voor Windows 8 gebruikers: type op uw startscherm ‘Controleer op updates’ in, de koppeling verschijnt dan automatisch in beeld.

Updates zijn altijd cumulatief, dat wil zeggen dat iedere update ook de vorige update bevat.

Voor de updates van 2012 geldt dat u deze kunt installeren door het hieronder genoemde bestand te downloaden of via Windows menu ‘START - Alle programma's - Opwekking 2012- Controleer op updates’ te kiezen. De methode via OPS Presenter werkt niet in de cd-rom versie, maar die fout wordt mede in deze update hersteld. Alle aanpassingen worden na installatie getoond.

Na deze update controleert OPS Pro zelf of er een update beschikbaar is, mits er een internetverbinding aanwezig is. Heeft u geen verbinding beschikbaar op de pc waar OPS Pro op draait, controleer dan regelmatig deze website:

OPS7_1Update4.exe     2.134 kB

Bestand om OPS Pro in een netwerk te gebruiken (zie ook onze veel gestelde vragen):

OPSKEY2011.zip (ook voor nieuwere versies)

Ontvang het laatste nieuws in je inbox

Ontvang het laatste nieuws en een overzicht van alle activiteiten, producten en acties van Opwekking.