Ik heb problemen met de mededelingen als ik functietoetsen gebruik. (OPS Pro 2011)

Download update 03, dan is het probleem opgelost. Zie onze download pagina.

OPS Pro 2011 bevat niet dezelfde mogelijkheden als 2010. Ik gebruikte die wel, wat nu?

Inderdaad zijn er onderdelen uit de 2011 versie weggelaten. Zaken als import/export worden via de beschikbare update ingebouwd.

Mist u bepaalde onderdelen en gebruikte u die vaak/veel, schroom dan niet ons te mailen via ons Helpdesk formulier.

Ik probeer bundels met licentie over te nemen van OPS 2007 (Boekencentrum) naar OPS 2011/2012. Dat lukt niet, wat nu?

Neem contact met onze Helpdesk op en vul het contactformulier in. Vermeld duidelijk om welke liedbundels het gaat. Er wordt dan contact met u opgenomen.

Jullie geven aan dat er updates zijn. Hoe kom ik aan een update voor OPS Pro 2011/2012?

In OPS Pro 2011 en 2012 is een update faciliteit ingebouwd. Via Windows 'Start - Alle programma's - Opwekking 2011 (of 2012) - Controleer op updates'. Volg de aanwijzingen. Makkelijker kunnen we het niet maken!

Voor OPS Pro 2011 moet u na installatie vanaf de cd-rom de update eerst handmatig ophalen vanaf onze download pagina (zie linker kolom).

Hoe gebruik ik OPS Pro 2011 of 2012 in een netwerk?

Download dit bestand, pak het bestandje uit en open het met kladblok. LET OP: Er staan twee regels met registeraanpassingen in het bestandje, bedoeld voor 32 en 64-bits Windows versies. Verwijder de regel die NIET voor uw systeem bedoeld is en pas vervolgens het standaard pad aan, dat in de overgebleven regel staat, in het pad met de bestandsnaam dat wijst naar de OPS Pro database op uw netwerk. Sla het bestand op. Rechtsklik op het bestand en kies 'Als administrator uitvoeren'. Het registerpad is nu ingesteld. U dient uw pc wel eerst opnieuw op te starten.

Ontvang het laatste nieuws in je inbox

Ontvang het laatste nieuws en een overzicht van alle activiteiten, producten en acties van Opwekking.