Elf keer per jaar verschijnt Opwekking Magazine; een informatief blad met geloofsopbouwende artikelen, diepgaande Bijbelstudies en bemoedigende getuigenissen. Voor slechts € 19,50 per jaar ontvang je niet alleen maandelijks een boeiend magazine met inspirerende artikelen, maar tevens een Voordeelpas waarmee je als abonnee tien procent korting krijgt op onze cd’s en conferenties.

Naast de afwisselende artikelen vind je elke maand een aantal vaste rubrieken:

  • 'Persoonlijk' door Ruben Flach
  • Bijbelstudie door Kees Goedhart
  • Column 'Gewone helden' door Henk Stoorvogel
  • Nieuws en agenda

Daarnaast is Opwekking Magazine ook beschikbaar voor iedereen met een leesbeperking via de CBB, Christelijke Bibliotheek voor Blinden en Slechtzienden.

Opwekking Magazine is een uitgave van Stichting Opwekkingslectuur in samenwerking met de VPE, Verenigde Pinkster- en Evangeliegemeenten.

Ik wil abonnee worden

 

Opwekking magazine

‘Wat is bekering?’ – Jan Sjoerd Pasterkamp over een radicale en levensveranderende ommekeer; Bart Doornweerd over de vraag hoe je je geloof sprankelend houdt; aandacht voor het 40-jarig bestaan van Mission Aviation Fellowship (MAF) Nederland; in ‘Nu ben ik toch nog verloskundige geworden’ Emke de Jager vertelt hoe ze haar droom op een onverwachte manier werkelijkheid zag worden; Kees Heijstek reikt Bijbelse principes aan om de tactieken van de boze te ontmaskeren; ‘Opwekking 2018 - op vlaggetjesjacht’ – Jolanda de Faria doet verslag van haar tocht langs de versierde vlaggetjes van de aftelkalender; ‘Love thy neighbour’ thema van The Justice Conference; een uitgebreide fotoreportage van de Pinksterconferentie, en meer...

Ontvang het laatste nieuws in je inbox

Ontvang het laatste nieuws en een overzicht van alle activiteiten, producten en acties van Opwekking.