Elf keer per jaar verschijnt Opwekking Magazine; een informatief blad met geloofsopbouwende artikelen, diepgaande bijbelstudies en bemoedigende getuigenissen. Voor slechts € 19,50 per jaar ontvangt u niet alleen maandelijks een boeiend magazine met inspirerende artikelen, maar tevens een Voordeelpas waarmee u als abonnee tien procent korting krijgt op onze cd’s en conferenties.

Naast de afwisselende artikelen vindt u elke maand een aantal vaste rubrieken:

  • 'Persoonlijk' door Ruben Flach
  • Bijbelstudie door Kees Goedhart
  • Column 'Gewone helden' door Henk Stoorvogel
  • Nieuws en Agenda

Daarnaast is Opwekking Magazine ook beschikbaar voor iedereen met een leesbeperking via de CBB, Christelijke Bibliotheek voor Blinden en Slechtzienden.

Opwekking Magazine is een uitgave van Stichting Opwekkingslectuur in samenwerking met de VPE, Verenigde Pinkster- en Evangeliegemeenten.

Ik wil abonnee worden

 

Opwekking magazine

‘De kroon die niemand wil’ – een sprekende illustratie van  Wiert Douglas, voorzien van tekst door Peter de Bruijne; een paasoverdenking van Kees Goedhart: ‘God leren kennen bij een leeg graf’; Paul Plug over ‘De taal van Gods liefde’ – God die zich uitdrukt in taal en in zijn Woord; op de middenpagina een poster rondom Pesach en wat er voorafgaat aan Israëls wederopstanding; Hannah Westra van Tear over ‘Umoja’: de lokale kerk als katalysator voor verandering in een hele gemeenschap; een reisverslag van Vibeke Pronk die het China-spaarproject van het Kinderplein 2016 bezocht; op de geloofsopvoedingspagina’s opvoeden rond sociale media, en meer...

Ontvang het laatste nieuws in uw inbox

Ontvang het laatste nieuws en een overzicht van alle activiteiten, producten en acties van Opwekking.