Elf keer per jaar verschijnt Opwekking Magazine; een informatief blad met geloofsopbouwende artikelen, diepgaande bijbelstudies en bemoedigende getuigenissen. Voor slechts € 19,50 per jaar ontvangt u niet alleen maandelijks een boeiend magazine met inspirerende artikelen, maar tevens een Voordeelpas waarmee u als abonnee tien procent korting krijgt op onze cd’s en conferenties.

Naast de afwisselende artikelen vindt u elke maand een aantal vaste rubrieken:

  • 'Persoonlijk' door Ruben Flach
  • Bijbelstudie door Kees Goedhart
  • Column 'Gewone helden' door Henk Stoorvogel
  • Nieuws en Agenda

Daarnaast is Opwekking Magazine ook beschikbaar voor iedereen met een leesbeperking via de CBB, Christelijke Bibliotheek voor Blinden en Slechtzienden.

Opwekking Magazine is een uitgave van Stichting Opwekkingslectuur in samenwerking met de VPE, Verenigde Pinkster- en Evangeliegemeenten.

Ik wil abonnee worden

 

Opwekking magazine

In ‘Tweeluik’ – illustraties van Wiert Douglas en tekst van Peter de Bruijne – deze maand het vuur van Shavoeot en Pinksteren, Gods Geest in je hart gegrift; Henk Stoorvogel werkt het conferentiethema ‘Gods Geest geeft LEV’ uit; Joseph Dimitrov biedt een hoopvol perspectief – de Heilige Geest aan het werk in de kerk; ‘Worship belongs to the church’, Peter de Bruijne in gesprek met Kees Kraayenoord; in ‘Een jubeljaar voor Jeruzalem’ staat Peter de Bruijne stil bij 50 jaar één stad; Ap Verwaijen gaat in op de vraag hoe je kunt (gaan) houden van een onzichtbare God; Annasjouk Nijhof over kinderen, tieners en de Heilige Geest; en meer…

Ontvang het laatste nieuws in uw inbox

Ontvang het laatste nieuws en een overzicht van alle activiteiten, producten en acties van Opwekking.