Elf keer per jaar verschijnt Opwekking Magazine; een informatief blad met geloofsopbouwende artikelen, diepgaande bijbelstudies en bemoedigende getuigenissen. Voor slechts € 19,50 per jaar ontvangt u niet alleen maandelijks een boeiend magazine met inspirerende artikelen, maar tevens een Voordeelpas waarmee u als abonnee tien procent korting krijgt op onze cd’s en conferenties.

Naast de afwisselende artikelen vindt u elke maand een aantal vaste rubrieken:

  • 'Persoonlijk' door Ruben Flach
  • Bijbelstudie door Kees Goedhart
  • Column 'Gewone helden' door Henk Stoorvogel
  • Nieuws en Agenda

Daarnaast is Opwekking Magazine ook beschikbaar voor iedereen met een leesbeperking via de CBB, Christelijke Bibliotheek voor Blinden en Slechtzienden.

Opwekking Magazine is een uitgave van Stichting Opwekkingslectuur in samenwerking met de VPE, Verenigde Pinkster- en Evangeliegemeenten.

Ik wil abonnee worden

 

Opwekking magazine

In het hoofdartikel van Lodewijk van Weerden staat Noachs grote ontdekking centraal: een weg van genade; Henk Dik blikt terug op het leven van pionier Billy Graham; ‘Lessen van Maria over Christus’ glorieuze opstanding’ – een artikel op basis van het boek Een toelichting op het Evangelie van Johannes door David Pawson; ‘Aandacht voor het kwetsbare kind’ - Johan Mekke deed veertig jaar kinder- en tienerwerk in Rotterdam-Zuid; in de rubriek ‘Geloofsopvoeding’ Anko Oussoren over de vraag hoe de kerk aantrekkelijk wordt voor jongeren; ‘Een lam voor mij’ – geheimen over Jezus ontdekken in het Pesachfeest, en meer…

Ontvang het laatste nieuws in je inbox

Ontvang het laatste nieuws en een overzicht van alle activiteiten, producten en acties van Opwekking.