Elf keer per jaar verschijnt Opwekking Magazine; een informatief blad met geloofsopbouwende artikelen, diepgaande bijbelstudies en bemoedigende getuigenissen. Voor slechts € 19,50 per jaar ontvangt u niet alleen maandelijks een boeiend magazine met inspirerende artikelen, maar tevens een Voordeelpas waarmee u als abonnee tien procent korting krijgt op onze cd’s en conferenties.

Naast de afwisselende artikelen vindt u elke maand een aantal vaste rubrieken:

  • 'Persoonlijk' door Ruben Flach
  • Bijbelstudie door Kees Goedhart
  • Column 'Gewone helden' door Henk Stoorvogel
  • Nieuws en Agenda

Daarnaast is Opwekking Magazine ook beschikbaar voor iedereen met een leesbeperking via de CBB, Christelijke Bibliotheek voor Blinden en Slechtzienden.

Opwekking Magazine is een uitgave van Stichting Opwekkingslectuur in samenwerking met de VPE, Verenigde Pinkster- en Evangeliegemeenten.

Ik wil abonnee worden

 

Opwekking magazine

‘Hoe kun je werkvloer-christen zijn?’ is de vraag die centraal staat in het hoofdartikel; Ron Mehl over een eeuwige beloning en vijf bijzondere kronen; ‘Word wakker!’ een korte kennismaking met Danielle Strickland, spreker tijdens de Pinksterconferentie; een verslag van het leiderschapsseminar met Bill Hybels in Aalsmeer; de rubriek ‘Geloofsopvoeding’ staat deze keer in het teken van jeugdtrends 2018; ‘Preken die levens veranderen’ – Henk Stoorvogel over het belang van geïnspireerde en uitdagende prediking; een krachtig getuigenis van Jaap Willemstein die van Auschwitz naar Westerbork liep; Ruben Flach over falend leiderschap, en meer…

Ontvang het laatste nieuws in je inbox

Ontvang het laatste nieuws en een overzicht van alle activiteiten, producten en acties van Opwekking.