Elf keer per jaar verschijnt Opwekking Magazine; een informatief blad met geloofsopbouwende artikelen, diepgaande Bijbelstudies en bemoedigende getuigenissen.

Voor slechts € 23,50 per jaar ontvang je niet alleen maandelijks een boeiend magazine met inspirerende artikelen, maar tevens een Voordeelpas waarmee je als abonnee tien procent korting krijgt op onze cd’s en conferenties.

Naast de afwisselende artikelen vind je elke maand een aantal vaste rubrieken:

  • 'Persoonlijk' door Ruben Flach
  • Bijbelstudie door Kees Goedhart
  • Column 'Uitgevogeld' door Henk Stoorvogel
  • Nieuws en agenda

Daarnaast is Opwekking Magazine ook beschikbaar voor iedereen met een leesbeperking via de CBB, Christelijke Bibliotheek voor Blinden en Slechtzienden.

Ik wil abonnee worden

 

Opwekking magazine

‘Maak je voornemens waar!’- leer van Michiel Santman hoe je je voornemen om Jezus te volgen handen en voeten kunt geven; Kees Goedhart gaat in op het belang van vergeving, en hoe je dat in de praktijk doet; Hoe goed ken je Bijbel eigenlijk? Wat staat er echt? - Age Romkes beschrijft hoe je ontdekkend de Bijbel kunt lezen; maak kennis met het bestuur (slot): voorzitter Jan van der Linden; een indrukwekkend getuigenis van Abi en Leena die in Calcutta onder straatkinderen en prostituees Gods liefde uitdelen; in de rubriek ‘Geloofsopvoeding’ reikt Hanna Holwerda aan hoe je als ouders een goede Bijbel voor je kind kiest; Christian Tan over kerkplanting: meer Jezus in meer mensen; het laatste nieuws over de Pinksterconferentie; en meer...

Ontvang het laatste nieuws in je inbox

Ontvang het laatste nieuws en een overzicht van alle activiteiten, producten en acties van Opwekking.