Elf keer per jaar verschijnt Opwekking Magazine; een informatief blad met geloofsopbouwende artikelen, diepgaande bijbelstudies en bemoedigende getuigenissen. Voor slechts € 19,50 per jaar ontvangt u niet alleen maandelijks een boeiend magazine met inspirerende artikelen, maar tevens een Voordeelpas waarmee u als abonnee tien procent korting krijgt op onze cd’s en conferenties.

Naast de afwisselende artikelen vindt u elke maand een aantal vaste rubrieken:

  • 'Persoonlijk' door Ruben Flach
  • Bijbelstudie door Kees Goedhart
  • Column 'Gewone helden' door Henk Stoorvogel
  • Nieuws en Agenda

Daarnaast is Opwekking Magazine ook beschikbaar voor iedereen met een leesbeperking via de CBB, Christelijke Bibliotheek voor Blinden en Slechtzienden.

Opwekking Magazine is een uitgave van Stichting Opwekkingslectuur in samenwerking met de VPE, Verenigde Pinkster- en Evangeliegemeenten.

Ik wil abonnee worden

 

Opwekking magazine

In ‘Tweeluik’ – illustraties van Wiert Douglas en tekst van Peter de Bruijne – deze maand ‘De dromenjas van Jozef’; in het kader van 500 jaar Reformatie een bijdrage van Jan Barendse jr. over het belang van Luthers 95 stellingen; Chuck Cohen over het herstel van Israël in ‘Jezus, vervulling van de wet en de profeten, wat heeft dat met Israël te maken?’; portret van vaste vrijwilligers van de Pinksterconferentie – Mirjam Willemsen, coördinator lectuur- en muziektent; Peter de Bruijne interviewde Reni en Elisa die twintig jaar bij Opwekking zijn; de rubriek ‘Geloofsopvoeding’ gaat deze keer in op kinderen/tieners en muziek, en meer…

Ontvang het laatste nieuws in uw inbox

Ontvang het laatste nieuws en een overzicht van alle activiteiten, producten en acties van Opwekking.