Elf keer per jaar verschijnt Opwekking Magazine; een informatief blad met geloofsopbouwende artikelen, diepgaande bijbelstudies en bemoedigende getuigenissen. Voor slechts € 19,50 per jaar ontvangt u niet alleen maandelijks een boeiend magazine met inspirerende artikelen, maar tevens een Voordeelpas waarmee u als abonnee tien procent korting krijgt op onze cd’s en conferenties.

Naast de afwisselende artikelen vindt u elke maand een aantal vaste rubrieken:

  • 'Persoonlijk' door Ruben Flach
  • Bijbelstudie door Kees Goedhart
  • Column 'Gewone helden' door Henk Stoorvogel
  • Nieuws en Agenda

Daarnaast is Opwekking Magazine ook beschikbaar voor iedereen met een leesbeperking via de CBB, Christelijke Bibliotheek voor Blinden en Slechtzienden.

Opwekking Magazine is een uitgave van Stichting Opwekkingslectuur in samenwerking met de VPE, Verenigde Pinkster- en Evangeliegemeenten.

Ik wil abonnee worden

 

Opwekking magazine

In ‘Tweeluik’- illustraties van Wiert Douglas en tekst van Peter de Bruijne – deze maand ‘Verlangend wachten op de Heer’, gebaseerd op Jesaja 40; ‘Als God ‘nee’ zegt’ – Tim Delina over Gods plannen en zijn doel met soms moeilijke situaties; nieuwe zendingsuitdaging voor ex-burgemeester Frans de Lange: via sociale media het uiterste van de aarde bereiken; portret van een vaste vrijwilliger van de Pinksterconferentie – Ronald Goedhart, coördinator van de stewardstent; Ap Verwaijen over inspirerende films en acteurs; de rubriek ‘Geloofsopvoeding’ staat deze keer in het teken van het oprichten van monumenten, en meer…

Ontvang het laatste nieuws in uw inbox

Ontvang het laatste nieuws en een overzicht van alle activiteiten, producten en acties van Opwekking.