Elf keer per jaar verschijnt Opwekking Magazine; een informatief blad met geloofsopbouwende artikelen, diepgaande Bijbelstudies en bemoedigende getuigenissen. Voor slechts € 19,50 per jaar ontvang je niet alleen maandelijks een boeiend magazine met inspirerende artikelen, maar tevens een Voordeelpas waarmee je als abonnee tien procent korting krijgt op onze cd’s en conferenties.

Naast de afwisselende artikelen vind je elke maand een aantal vaste rubrieken:

  • 'Persoonlijk' door Ruben Flach
  • Bijbelstudie door Kees Goedhart
  • Column 'Uitgevogeld' door Henk Stoorvogel
  • Nieuws en agenda

Daarnaast is Opwekking Magazine ook beschikbaar voor iedereen met een leesbeperking via de CBB, Christelijke Bibliotheek voor Blinden en Slechtzienden.

Ik wil abonnee worden

 

Opwekking magazine

Is ‘Halloween’ wel zo’n onschuldig kinderfeestje? Joyce de Jongh laat zien welke occulte wortels hieronder schuilgaan; onderwijs van Derek Prince: ‘Vasten verandert de geschiedenis’; Het is belangrijk dat we een droom die God ons geeft, niet opgeven – Richard Blackaby over ‘Onbenut potentieel’; Ieder mens is gevoelig voor afwijzing schrijft Ap Verwayen: ‘Afgewezen maar toch aanvaard’; ‘Opvoeden is samenspel’- Annasjouk Nijhof legt uit waarom samenspel met medeopvoeders zo belangrijk is; Henk Dik: het nieuwe lied van Opwekking ‘Op die dag’ heeft een bijzondere voorgeschiedenis; en meer...

Ontvang het laatste nieuws in je inbox

Ontvang het laatste nieuws en een overzicht van alle activiteiten, producten en acties van Opwekking.