Vanwege de vakantieperiode is ons kantoor gesloten van zaterdag 1 t/m zondag 16 augustus.

De Global Leadership Summit is een tweedaagse conferentie bedoeld voor iedereen die betrokken is bij leiderschap en zich hierin wil ontwikkelen, met sprekers van topklasse die via videoprojectie te volgen zijn. Een zorgvuldig samengesteld programma dat je uitdaagt het beste uit je zelf te halen, met live aanbidding en tijd voor reflectie en verwerking.

Dit jaar wordt de GLS gehouden in meer dan 135 landen (vertaald in meer dan 60 talen), en is hiermee één van de grootste leiderschapsseminars ter wereld. De Global Leadership Network (GLN) organiseert de Summit. In Nederland is de organisatie in handen van Stichting Opwekking.

De GLS is een unieke conferentie om samen met een team te bezoeken. Tijdens de GLS worden thema's aangereikt, die uitnodigen tot verder napraten; dat helpt je om datgene wat je geleerd hebt toe te passen in je eigen situatie. De Summit biedt visie, inspiratie en praktische vaardigheden die je direct kunt toepassen.


Aanmelden

 

Voor wie is de GLS

Wil je groeien in leiderschap, en je door God gegeven mogelijkheden benutten? Kom dan naar de GLS en ontdek hoe jij op jouw plek van invloed kunt zijn. Of je nu een kerk of organisatie vertegenwoordigt, werkzaam bent bij de overheid of in het bedrijfsleven, studeert of je gezin managet: de GLS reikt waardevolle principes aan die je direct in jouw context kunt inzetten!

Waarom je erbij moet zijn

Je krijgt unieke mogelijkheden aangereikt om je vaardigheden te ontwikkelen en te ontdekken hoe je de mensen aan wie je leidinggeeft, kunt helpen zich te ontwikkelen. De GLS heeft zichzelf bewezen als een conferentie die een indrukwekkende invloed heeft op christenleiders die deelnemen.Ontvang het laatste nieuws in je inbox

Ontvang het laatste nieuws en een overzicht van alle activiteiten, producten en acties van Opwekking.