Wil je groeien in leiderschap, en je door God gegeven mogelijkheden benutten? Kom dan naar de GLS  donderdag 27 (herhaling programma dag 1), vrijdag 28 of zaterdag 29 januari (programma dag 2) die op diverse locaties* plaatsvindt of volg de GLS online en ontdek hoe jij op jouw plek van invloed kunt zijn. Of je nu een kerk of organisatie vertegenwoordigt, werkzaam bent bij de overheid of in het bedrijfsleven, studeert of je gezin managet: de GLS reikt waardevolle principes aan die je direct in jouw context kunt inzetten.om het programma samen met anderen te volgen, te netwerken en relaties te bouwen. 

Je krijgt unieke mogelijkheden aangereikt om je vaardigheden te ontwikkelen en te ontdekken hoe je de mensen aan wie je leidinggeeft, kunt helpen zich te ontwikkelen. De GLS heeft zichzelf bewezen als een conferentie die een belangrijke invloed heeft op christenleiders die deelnemen - waar je ook leidinggeeft!  

Aanmelden Ede Aanmelden Drechtsteden Aanmelden Gouda Aanmelden Groningen Aanmelden Haarlem Aanmelden Maastricht Aanmelden Voorthuizen Aanmelden Rotterdam

 

Mocht het onverhoopt niet mogelijk zijn in groepen bij elkaar te komen, dan vindt de GLS online plaats. Tickets worden automatisch omgezet naar online deelname en kunnen niet geannuleerd worden.

* Het toegangsbeleid in verband met COVID-19 wordt bepaald door de (host)locatie zelf. Meer weten over het beleid op een specifieke locatie? Stuur een e-mail naar gls@opwekking.n

Ontvang het laatste nieuws in je inbox

Ontvang het laatste nieuws en een overzicht van alle activiteiten, producten en acties van Opwekking.