Je zou ook kunnen vragen waarom de GLS zo goedkoop is (€ 59,00 voor 2 dagen). Want laten we eerlijk zijn, als je naar een seculiere conferentie of congres gaat, met sprekers met de kwaliteit en ervaring zoals ook bij de GLS aan de orde is, ben je al snel enkele honderden euro’s kwijt.

Onze visie is in de eerste plaats dat de GLS toegankelijk moet zijn voor iedereen, of je nu in het zakenleven actief bent, of in een non-profitorganisatie of in de kerk. Voor zakenmensen roept de prijs van de GLS al snel de vraag op: is het dan wel goed? Voor veel gemeenteleiders is een hoge toegangsprijs al snel een barrière en een reden om niet te gaan. Dat willen we voorkomen, want juist daar willen we van waarde zijn. Daarom kiezen we voor een prijs die toegankelijk is voor iedereen, waarbij we waarborgen dat de kwaliteit voldoet aan een GLS standaard. Dit is een standaard waarbij leiders ervaren dat ze in alle opzichten geïnspireerd, verzorgd en geëerd worden.

De prijs van de GLS is gebaseerd op een goed inhoudelijk programma, waarbij alles op orde is als je als bezoeker een conferentie bijwoont. Van het systeem van aanmelden, tot de techniek die nodig is om uit te zenden en die op de GLS locatie, tot aan de catering, die tijdens een conferentie zeker niet onbelangrijk is. Maar ook het vertaalwerk van de materialen zoals de video’s (inclusief ondertiteling), het programmaboekje, de Team Edition, promotiemateriaal en websites. Al dit werk wordt gedaan door een team medewerkers op ons kantoor in Putten en, zoals altijd bij Opwekking, door een groep vrijwilligers die enorm dienstbaar is aan onze bediening en daarmee aan de leiders.

De GLS op deze manier aanbieden is een uitdaging en alleen mogelijk in samenwerking met het Global Leadership Network (GLN) die vanuit haar visie en roeping deze conferentie wereldwijd deelt. We zijn dankbaar dat we dit mogen doen, maar zijn ook afhankelijk van onze eigen achterban, de Vrienden van Opwekking om dit te kunnen blijven doen. Deel je onze visie en wil je ons helpen om deze bediening te blijven uitbreiden, overweeg dan ook om vriend te worden. 

Extra collecte tijdens de GLS
Opwekking haalt tijdens de GLS altijd een collecte op om andere landen en andere projecten te kunnen ondersteunen. De GLS is in meer dan 130 landen actief en de meeste arme landen hebben geen mogelijkheden om de GLS te financieren. We vinden het een belangrijk principe dat we niet alleen voor onszelf vragen, maar ook samen bijdragen aan de nood elders op de wereld.


Word vriend

Ontvang het laatste nieuws in je inbox

Ontvang het laatste nieuws en een overzicht van alle activiteiten, producten en acties van Opwekking.