De eerste twee Global Leadership Summits in Drachten en Rotterdam net achter de rug. Deelnemers werden twee dagen lang door sprekers uit kerk, wetenschap en bedrijfsleven uitgedaagd en geïnspireerd om het beste uit hun leiderschap te halen. Ze kregen praktische handvatten aangereikt hoe ze hun invloed als leider kunnen vergroten in hun eigen omgeving. Een aantal enthousiaste deelnemers laten we aan het woord:

  • Verrijkende dag, samenvoegend, geweldig om christen te mogen zijn en door beter leiderschap mensen te motiveren in kerk, bedrijf en zeker privé.
  • De GLS geeft altijd weer energie om door te gaan.
  • Het heeft me aangemoedigd om met ogen van geloof naar mijn team te kijken, de potentie in hen te zien en te weten hoe ik eraan kan bijdragen dat dat ontwikkeld wordt.
  • Het was geweldig inspirerend en zowel voor hoofd, hart en handen top. Laatste toespraak over moed, de Bijbelse visie raakte me en zorgt dat ik een aantal zaken ga oppakken.
  • Opbouwend! Heeft me m’n focus weer goed gezet.

Wil je ook een GLS bijwonen? Dan kan! Snelle beslissers kunnen nog naar Aalsmeer (24-25 november), en anders zijn er nog mogelijkheden in januari: Eindhoven (19-20 januari) en Veenendaal (26-27 januari). Meer informatie en direct aanmelden: www.opwekking.nl/gls.

Ontvang het laatste nieuws in je inbox

Ontvang het laatste nieuws en een overzicht van alle activiteiten, producten en acties van Opwekking.