De Global Leadership Summit is een wereldwijde conferentie bedoeld voor iedereen die betrokken is bij leiderschap en zich hierin wil ontwikkelen, met sprekers van topklasse die via videoprojectie te volgen zijn. Een zorgvuldig samengesteld programma daagt je uit het beste uit je zelf te halen en de tijd voor reflectie en verwerking helpt je om het onderwijs concreet op je eigen situatie toe te passen.

De aftrap voor de GLS heeft inmiddels plaatsgevonden op 5 en 6 maart. Deelnemers daaraan ontvangen een uitnodiging voor de twee Taste of GLS avondbijeenkomsten. De eerste avond op 18 maart staat in het teken van 'Leiderschap in crisistijd'; het thema wordt uitgewerkt door Joël Aerts en dr. Ben Tiggelaar. Op de tweede avond, 15 april, gaat Inez Petter in op 'Leiderschap en time­management'. De GLS wordt dit jaar georganiseerd in samenwerking met partner Groot Nieuws Radio.

Wil je groeien in leiderschap, en je door God gegeven mogelijkheden benutten? Kom dan naar de GLS en ontdek hoe jij op jouw plek van invloed kunt zijn. Of je nu een kerk of organisatie vertegenwoordigt, werkzaam bent bij de overheid of in het bedrijfsleven, studeert of je gezin managet: de GLS reikt waardevolle principes aan die je direct in jouw context kunt inzetten! Je krijgt unieke mogelijkheden aangereikt om je vaardigheden te ontwikkelen en te ontdekken hoe je de mensen aan wie je leidinggeeft, kunt helpen zich te ontwikkelen. De GLS heeft zichzelf bewezen als een conferentie die een indrukwekkende invloed heeft op christen­leiders die deelnemen - waar je ook leidinggeeft!

Ontvang het laatste nieuws in je inbox

Ontvang het laatste nieuws en een overzicht van alle activiteiten, producten en acties van Opwekking.