De Global Leadership Summit is een wereldwijde conferentie bedoeld voor iedereen die betrokken is bij leiderschap en zich hierin wil ontwikkelen, met sprekers van topklasse die via videoprojectie te volgen zijn. Een zorgvuldig samengesteld programma daagt je uit het beste uit je zelf te halen en de tijd voor reflectie en verwerking helpt je om het onderwijs concreet op je eigen situatie toe te passen.

 

 

Wil je groeien in leiderschap, en je door God gegeven mogelijkheden benutten? Kom dan naar de GLS op vrijdag 12/zaterdag 13 november (dag 1 - identiek programma), of vrijdag 28/zaterdag 29 januari (dag 2 - identiek programma) en ontdek hoe jij op jouw plek van invloed kunt zijn. Of je nu een kerk of organisatie vertegenwoordigt, werkzaam bent bij de overheid of in het bedrijfsleven, studeert of je gezin managet: de GLS reikt waardevolle principes aan die je direct in jouw context kunt inzetten.

Met de GLS willen we graag regionaal mensen bij elkaar brengen, om opgebouwd te worden en in je eigen regio samen het verschil te maken. Daarom wordt de GLS vanaf een hoofdlocatie georganiseerd, met een directe livestream naar hostlocaties verspreid door het land. Een hostlocatie is bij uitstek een plek om als leidersteam naar toe te gaan, omdat het een goede gelegenheid is om (regionaal) te netwerken en je elkaar inspireert en scherpt tijdens de rondetafelgesprekken.

Opgeven voor de GLS is mogelijk vanaf medio juni.

 Ontvang het laatste nieuws in je inbox

Ontvang het laatste nieuws en een overzicht van alle activiteiten, producten en acties van Opwekking.