De Global Leadership Summit is een wereldwijde conferentie bedoeld voor iedereen die betrokken is bij leiderschap en zich hierin wil ontwikkelen, met sprekers van topklasse die via videoprojectie te volgen zijn. Een zorgvuldig samengesteld programma daagt je uit het beste uit je zelf te halen en de tijd voor reflectie en verwerking helpt je om het onderwijs concreet op je eigen situatie toe te passen.

 

Bestel je ticket direct

Wil je groeien in leiderschap, en je door God gegeven mogelijkheden benutten? Kom dan naar de GLS op vrijdag 12 of zaterdag 13 november (dag 1 - identiek programma), en vrijdag 28 of zaterdag 29 januari (dag 2 - identiek programma) en ontdek hoe jij op jouw plek van invloed kunt zijn.*  Of je nu een kerk of organisatie vertegenwoordigt, werkzaam bent bij de overheid of in het bedrijfsleven, studeert of je gezin managet: de GLS reikt waardevolle principes aan die je direct in jouw context kunt inzetten.

Je krijgt unieke mogelijkheden aangereikt om je vaardigheden te ontwikkelen en te ontdekken hoe je de mensen aan wie je leidinggeeft, kunt helpen zich te ontwikkelen. De GLS heeft zichzelf bewezen als een conferentie die een belangrijke invloed heeft op christenleiders die deelnemen - waar je ook leidinggeeft!  

* Mocht het toch niet mogelijk zijn in groepen bij elkaar te komen, dan vindt de GLS online plaats. Tickets worden automatisch omgezet naar online deelname en kunnen niet geannuleerd worden.

 

Ontvang het laatste nieuws in je inbox

Ontvang het laatste nieuws en een overzicht van alle activiteiten, producten en acties van Opwekking.