De Global Leadership Summit is een wereldwijde conferentie bedoeld voor iedereen die betrokken is bij leiderschap en zich hierin wil ontwikkelen, met sprekers van topklasse die via videoprojectie te volgen zijn. Een zorgvuldig samengesteld programma dat je uitdaagt het beste uit je zelf te halen en tijd voor reflectie en verwerking.

De aftrap voor de Global Leadership Summit in Nederland vindt plaats op 29 januari 2021. Net als de GLS in Amerika wordt deze unieke leiderschaps­­conferentie dit jaar in een andere vorm gegoten om deze voor zoveel mogelijk mensen toegankelijk te maken. Het eendaagse online event vindt gelijktijdig op verschillende locaties verspreid over Nederland plaats en wordt georganiseerd door een plaatselijke hostlocatie. Het programma bestaat deze dag uit zes inspirerende toespraken. 

Aansluitend worden er twee avondbijeenkomsten georganiseerd rondom een thema: Taste of GLS. De eerste avond op 18 maart staat in het teken van 'Leiderschap in crisistijd'; het thema wordt uitgewerkt door Joël Aerts en Ben Tiggelaar. Op de tweede avond, 15 april, gaat Inez Petter in op 'Leiderschap en time­management'.


De Summitroute


De vorm van dit jaar vind je in de summitroute


Voor wie is de GLS?
Wil je groeien in leiderschap, en je door God gegeven mogelijkheden benutten? Kom dan naar de GLS en ontdek hoe jij op jouw plek van invloed kunt zijn. Of je nu een kerk of organisatie vertegenwoordigt, werkzaam bent bij de overheid of in het bedrijfsleven, studeert of je gezin managet: de GLS reikt waardevolle principes aan die je direct in jouw context kunt inzetten!

Waarom je erbij moet zijn
Je krijgt unieke mogelijkheden aangereikt om je vaardigheden te ontwikkelen en te ontdekken hoe je de mensen aan wie je leidinggeeft, kunt helpen zich te ontwikkelen. De GLS heeft zichzelf bewezen als een conferentie die een indrukwekkende invloed heeft op christen­leiders die deelnemen - waar je ook leidinggeeft!

Ontvang het laatste nieuws in je inbox

Ontvang het laatste nieuws en een overzicht van alle activiteiten, producten en acties van Opwekking.