De Global Leadership Summit is een tweedaagse conferentie bedoeld voor iedereen die betrokken is bij leiderschap en zich hierin wil ontwikkelen, met topsprekers uit kerk, samenleving, bedrijfsleven en wetenschap - dit jaar op ruim 900 locaties in 135 landen. De Nederlandse editie wordt gehouden op 12/13 november 2021 en op 28/29 januari 2022. In november wordt dag 1 van het programma aangeboden - een identiek programma op beide dagen, en in januari staat dag 2 op de planning. De GLS is dit seizoen niet online, maar vindt plaats op verschillende regionale hostlocaties (onder voorbehoud van coronarestricties).

De GLS is een uitstekende kans om je organisatie of bedrijf te presenteren, en om naamsbekendheid te vergroten onder de deelnemers. Bezoekers van de Summit vormen een gemêleerde groep: van vertegenwoordigers van kerken en organisaties tot leidinggevenden in de non-profitsector, en van zakenmensen tot studenten. Iedereen die zich op leiderschaps­gebied wil ontwikkelen, is welkom. En dat biedt adverteerders een uitgelezen kans om direct in contact te komen met hun doelgroep.

Via onderstaande buttons vind je meer informatie over de diverse promotie­mogelijkheden en aantrekkelijke sponsorpakketten en kun je reserveren.


Promotiemogelijkheden
Reserveringsformulier

Ontvang het laatste nieuws in je inbox

Ontvang het laatste nieuws en een overzicht van alle activiteiten, producten en acties van Opwekking.