“In een wereld die herrijst uit de crisis is gezond leiderschap essentieel. Door bewust te kiezen voor ontwikkeling van vaardigheden, karakter en geestelijke en emotionele gezondheid kun je een positieve bijdrage leveren aan de wereld om je heen. Dat is leiderschap.”

Dat is volgens Ruben Flach, directeur van Opwekking, de reden dat we in het seizoen 2021/2022 opnieuw de Global Leadership Summit organiseren in Nederland. Als Opwekking geloven we dat we de balans moeten zoeken tussen herbouwen van wat er was, maar ook lef moeten hebben om te veranderen en de kansen zien die deze tijd ons biedt.

We staan voor een uitdaging die veel zal vragen van leiders. Want niet alleen is de situatie veranderd, maar ook de mensen en de organisaties zijn veranderd. We zullen anders leiding moeten geven en meer moeten investeren in het delen van leiderschap. Want: “Als waar we het meest naar verlangen is dat het weer wordt zoals het was, dan maken we een cruciale denkfout en hebben we een belangrijke kans gemist om te leren en te groeien in deze crisis,” volgens Ruben Flach.

Leiderschap vraagt oog en hart voor de mensen aan wie je leiding mag geven. Maar ook de bedrijfsvoering, of de voortgang van je kerk of organisatie vraagt aandacht. Hoe kun je als leider voor al deze aspecten zorgen? En wie heb je daar voor nodig?

Met de GLS willen we leiders en mensen die willen groeien in leiderschap bemoedigen en aanmoedigen om te blijven staan en invulling te geven aan onze roeping of levensdroom! We willen luisteren naar toespraken maar ook andere leiders ontmoeten en van elkaar leren.

We geloven dat deze crisis in vele opzichten een nieuw tijdperk zal inleiden. Als je opnieuw focust op de missie en de visie van je eigen leven en die van je organisatie, bedrijf of kerk, is het goed mogelijk dat je ineens gaat zien dat deze tijd kansen en mogelijkheden biedt.
Laat je inspireren tijdens de GLS!

Als Opwekking willen we leiders hier graag bij ondersteunen. Niet alleen door de GLS en andere materialen, maar ook door ontmoeting te organiseren met andere leiders, uit alle segmenten van de maatschappij. Met voldoende nederigheid kunnen we leren van iedereen. Want iedereen wint als een leider zich ontwikkelt!

Ontvang het laatste nieuws in je inbox

Ontvang het laatste nieuws en een overzicht van alle activiteiten, producten en acties van Opwekking.